پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! واقعا متاسفم آیدا خانوم تسلیت میگم ایشالله خدا بهت یه صبری بده تا این مصیبت و تحمل کنی
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! واقعا شوکه شدم و واقعا اصلانمیدونم چی باید بگم عفو کنید تا در فرصتی بهتر چند کلمه ای در شان مادرشون صحبت کنم یادش گرامی روحش شاد
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز مرده آن است که نامش به نکویی نبرند آیدای عزیز واقعا تسلیت می گم.روحشون شاد. متاسفم:sadsmiley:
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! تسليت ميگم آيدا جان غم آخرت باشه خداوند عزیز ، بهت صبر بده...
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! خدامی دونه که این تاپیک چقدرمنو شوکه کرد تا دیروزبرای سلامتیشون دعا می کردیم امروزاومدم خبرفوتشون وخوندم چقدردلم گرفت آیدای عزیزم تسلیت منو بپذیر هرچندکه میدونم با این واژه ها غم آدمی کم نمیشه وهر روز که میگذره نبودشان بیشتر احساس میشه ولی چه میشه کرد جز سر فرو آوردن در برابر مشیت خداوندی.انشاالله که روحشون شاد باشه وخدا به تو هم صبربده
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! وای خدای من خیلی ناراحت شدم این تاپیکو دیدم :sadsmiley: آیدای عزیزم بهت تسلیت میگم امیدوارم غم آخرت باشه روحشون شاد
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! سلام منم تسلیت میگم :sadsmiley::sadsmiley: :sadsmiley:
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! آیدا جان تسلیت میگم .. :sadsmiley: غم آخرتون باشه ..
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! سلام... واقعا باورم نمیشه الان که این تاپیک رو دیدم گریه ام گرفت... درکت میکنم از دست دادن عزیز چقدر سخته از خدا می خوام صبری رو که به من نداد به تو بده... بهت تسلیت میگم عزیزم انشالله غم آخرت باشه... :sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:
پاسخ : تسلیت بر آیدا عزیز...مارو درغم خود شریک بدونید! ایدا جان تسلیت میگم ایشالا غم اخرت باشه.واقعا سخته که ادم عزیز دلش که مادرش هست رو از دست بده.:sadsmiley::gerye::nazi: