1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گلف R32، قوی‌ترین هاچ‌بک جهان + عکس

شروع موضوع توسط Stalin ‏20/9/12 در انجمن خودرو خارجی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏30/11/11
    ارسال ها:
    15,730
    تشکر شده:
    8,311
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]
    فولکس‌واگن با عرضه گلف R32 ثابت کرد که دنیای خودروهای اسپرت هم می‌تواند از مصرف سوخت زیاد و آلودگی دور باشد. این خودرو با حداکثر سرعت 270کیلومتر بر ساعت در هر 100 کیلومتر 8.5 لیتر سوخت مصرف می‌کند.
    ​

    مدل R32 که قویترین خودروی گلف لقب گرفته، در سال 2007 / 1386 طراحی و پس از بررسی‌های نهایی در پاییز 2010 / 1389 به بازار عرضه شد.
    این خودرو با داشتن موتور 6 سیلندر به حجم 3200 سی‌سی، قدرتی معادل 370 اسب بخار را دارد، برای رسیدن از 0 به 100 کیلومتر بر ساعت به 5 ثانیه نیاز دارد و حداکثر سرعتش 270 کیلومتر بر ساعت است. (برای مشاهده تصاویر در اندازه بزرگ می‌توانید گزینه دانلود عکس را که در گوشه پایین-چپ تصاویر فوق می‌بینید، انتخاب کنید).
    با این مشخصات، R32 قوی‌ترین و پربازده‌ترین خودروی گلف لقب گرفته است. مصرف سوخت این خودرو برای پیمودن 100کیلومتر فقط 8.5 لیتر است و از آن جالب‌تر، میزان تولید گاز دی‌اکسیدکربن است که 199 گرم در مترمکعب است.
    موتور این خودرو که TSI نام دارد، به یک توربوشارژ و یک سیستم پیشرفته تزریق سوخت یا انژکتور مجهز است و با صدایی مشابه انواع کلاسیک، لذت وجذابیت زیادی دارد. نیروی حاصل از کارکرد این موتور از طریق یک جعبه‌دنده DSG به تمام چرخ‌ها منتقل می‌شود (4WD). جعبه‌دنده این خودرو قابلیت 6 دنده دستی و 7 دنده خودکار را دارد که انتخاب هر وضعیت به آسانی توسط راننده امکان‌پذیر است.
    سیستم انتقال قدرت به هر 4 چرخ در این خودرو 4MOTIONنام دارد و کاملا هوشمند عمل می‌کند. از امکانات رفاهی دیگر آن می‌توان به سیستم کنترل پایداری ESP،کیسه‌های هوای ایمنی 8 تایی،سیستم پخش صوتی وتصویری حرفه‌ای، رینگ‌های 19 اینچی، تایر 295 در عقب و تایر 235 در جلو اشاره کرد.
    طراحی داخل این خودرو نشانگر خودرویی کاملا آلمانی است. قرار گرفتن کلید چراغ‌های جلو در کنسول سمت چپ و داشتن فرمان توپول و دوخت پارچه و چرم نشانگر این مطلب است. داشبورد طراحی زیبا و جذابی دارد و از پلاستیک فشرده ساخته شده است.قیمت این خودرو در کشور تولیدکننده 50هزار یورو است که با توجه به امکانات آن کاملا مناسب است.
     
  2. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏30/11/11
    ارسال ها:
    15,730
    تشکر شده:
    8,311
    امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : گلف R32، قوی‌ترین هاچ‌بک جهان + عکس

    [​IMG]​
    ​
    ​
    ​
    [​IMG]​
    ​
    ​
    ​
    ​
    ​
    [​IMG]​
    ​
    ​
    ​
    ​
    ​
    [​IMG]​
    ​
    ​