پاسخ : عشق از منظری دیگر کاش هنوزم همه رو ۱۰ تا دوست داشتیم بچه که بودیم چه دل های بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگیم کاش دلهامون به بزرگی بچگی بود کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را از نگاهش می توان خواند کاش برای حرف زدن نیازی به صحبت کردن نداشتیم کاش برای حرف زدن فقط نگاه کافی بود کاش قلبها در چهره بود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم
پاسخ : عشق از منظری دیگر گفتم نمیدانم که در قید چه هستی طرفدار خدا یا بت پرستی نمی دانم در این دنیای محشر به چه عشقی چونین ساکت نشستی
پاسخ : عشق از منظری دیگر به این جمله دقت کنید : «در عشق تردید و دودلی راه ندارد بی تردید باید هیچ شد عشق رفتن نیست عشق موندنه اگه رفتی یعنی رفتی برگشتن بی فایدس » به این جمله چقد اعتقاد دارید؟ چرا؟
پاسخ : عشق از منظری دیگر من که صد درصد قبول دارم تاحالا هم پای کسی که دوست داشتم بودم مگه خوداون طرف خواسته که بنا به دلایلی تموم کنیم وگرنه اگه راهی رو برم تا اخرش هستم یعنی اگه کسی بره تو قلبم بیرون نمیاد تا خودش بخواد
پاسخ : عشق از منظری دیگر به خواستن یا نخواستن خودش نیست اونوقت فک نمیکنید انتخابتون اشتباه بوده؟ شاید اگر اهلش بود میساخت به جای دلیل تراشی تو یکی از پستام گفتم :
پاسخ : عشق از منظری دیگر خوب شاید حق باشما باشه ولی کلامن خیلی شرایط برای خودم گزاشتم تاکسی رو قبول ودوست داشته باشم من کاری ندارم اونم دوستم داره یا نه من اینقدرکنارش میمونم تا اونم مثل من بشه شیدا حالا اشتباه یا درستش ونمییدونم ملاک های من برای انتخاب ملاک ومعیارهای سختیه وکسی که این معیارها رو داشته باشه فکرنمیکنم بد باشه
پاسخ : عشق از منظری دیگر خوب من گفتم نظرمو در مورد این جمله. به نظر من تو عشق رفتن وجود نداره......شاید شخص بره ولی عشق از دل نمیره. من به این جمله کاملاً اعتقاد دارم که عشق تو یه لحظست ولی دوست داشتن طی مدت زمانه، و اینکه عشق یه بار اتفاق میوفته و دوست داشتن بارها....... خود من با خودم رو راست باشم میدونم که دیگه عاشق نمیشم شاید باز دوست داشتنو تجربه کنم ولی عاشق نمیشم. خیلی دوست دارم برای چیزی که بود و دیگه نیست باز بجنگم و دوباره برگردم و اینم نمیگم که بی فایدست چون تنها امیدی که من دارم امید به عشقمه. از نظر من عشق قلب دومیه تو آدم که تا دچارش نشی شروع بع تپش نمیکنه ولی وقتی یه چیزی یا کسی باعث تپیدنش بشه دیگه از حرکت نمیمونه و وفادارترین عضو یا حسم هست، چون فقط برای همون عشق میتپه، حتی اگر بهش نرسه..... با اجازه آقا مسعود من این تاپیکو تگ میکنم تا کاربران در جریان این تاپیک قرار بگیرن
پاسخ : عشق از منظری دیگر من جسارتی نمیکنم عقاید شما برای منم با ارزشه اما من نگفتم بد هستن گفتم اگه اینطوره که به خاطر دلایلی میرن نمیشه بسازن؟ نمیشه بمونن و بسازن با اوضاع؟ سر حرفم با دلایل خاص نیست نمیدونم تونستم برسونم یا نه نظر شمام محترم اگه طرف مقابل ازتون خسته شه چی؟ اگه نخواد باهاتون باشه راهتون رو عوض میکنید؟ یا ... ؟
پاسخ : عشق از منظری دیگر [STICK]نظر شمام محترم اگه طرف مقابل ازتون خسته شه چی؟ اگه نخواد باهاتون باشه راهتون رو عوض میکنید؟ یا ... ؟ [/STICK] با اجازه منم بگم اگه با دلیل ومنطق بخواد وبتونه منو قانع کنه اره راهمو عوض میکنم