1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مصرف حشیش و گراس پیش از هجده سالگی، موجب افت ضریب هوشی می شود

شروع موضوع توسط Stalin ‏13/9/12 در انجمن تازه های پزشکی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏30/11/11
    ارسال ها:
    15,730
    تشکر شده:
    8,311
    امتیاز دستاورد:
    113
    پژوهشگران علوم پزشکی می گویند بنا بر یک پژوهش جدید ، کسانی که مصرف این مواد را پیش از هجده سالگی، زمانی که مغز همچنان در حال رشد است، آغاز کرده‌اند دچار افت در ضریب هوشی شده‌اند.


    بنا به نتایج تحقیقی که به تازگی انتشار یافته مصرف‌کنندگان جوان مشتقات شاه‌دانه (Cannabis) در معرض خطر کاهش ضریب هوشی قرار دارند.

    در انجام این پژوهش، محققان به مدت ٢٠ سال زندگی گروهی را تحت نظر گرفته‌اند.
    آنها افراد مورد بررسی را از زمان نوجوانی مورد ارزیابی قرار داده و مکررا تا ٣٨ سالگی وضعیتشان را بررسی کرده‌اند.
    محققان با در نظر گرفتن عوامل دیگری، نظیر مصرف مشروبات الکلی، دخانیات و سایر مواد مخدر یا محرک، و همچنین تعداد سال‌های تحصیل، به این نتیجه رسیده‌اند که کسانی که به طور مدام از مشتقات شاه‌دانه استفاده می‌کنند دچار نزول ضریب هوشی می‌شوند.
    هر چه کشیدن این مواد بیشتر باشد، افت ضریب هوشی نیز بیشتر می شود.
    شروع کشیدن در نوجوانی نتیجه مخرب‌تری دارد و ضریب هوشی کسانی که در نوجوانی کشیدن حشیش و علف را آغاز کرده‌اند به طور متوسط هشت واحد پایین می‌آید.
    به نظر می‌رسد توقف مصرف مشتقات شاه‌دانه نمی‌تواند هوش از دست رفته را کاملا بازگرداند.
    این پژوهش با مطالعه ١٠٠٠ نفر در نیوزیلند انجام شده است.