جدیدترین درمان افسردگی: هر ۶ ساعت یکیشو بذار گوشه لپت ! :-* :-* :-* :-* تو باش ، نه به این خاطر که در این دنیای بزرگ تنها نباشم تو باش ، تا در دنیای بزرگ تنهاییم ، تنها ترین باشی . . . . . . . . . عاشقی را از قلیان بیاموز که در سرش آتشی و در دامنش اشکی و در سـیـنـه اش آهی است . . . . . . خدایا ! آهی هستم که عاشقی یک لبخند شدهام چه کنم ؟ . . . آمدی ، شاعر شدم رفتی ، فیلسوف . . . . . . لحظه های خسته ام را بی نگاهت رنگ نیست / در فضای سینه ام جز یاد تو آهنگ نیست . . . . . . تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست به تبسمت سوگند ، که شاد بودنت آرزوی ماست . . . . . . آمدی از اشتباه اینجا به راه دیگری / باز شادم کن شبی با اشتباه دیگری . . . . . . امشب ای ماه به درد دل من تسکینی / آخر ای ماه تو هم درد من مسکینی تو هم ای بادیه پیمای محبت چون من / سر راحت ننهادی به سر بالینی . . . . . . عاشق شدم و محرم این کار ندارم / فریاد که غم دارم و غمخوار ندارم بسیار شدم عاشق از این پیش / آن صبر که هر بار بود این بار ندارم . . . . . . چو شب به راه تو ماندم که ماه من باشی / چراغ خلوت این عاشق کهن باشی . . . . . . گفتی مرا از خویش می ترسانی ای یار / وقتی به دریا ها مرا می خوانی ای یار ترسان من ! گفتم که بگذار این چه و چون / چندم از این تردید می ترسانی ای یار . . . . . . عشق رازی ست که خورشید به بارانش گفت / نیز رمزی ست که شقایق به گلستانش گفت ای که ایمان به کسی داری و چیزی بی شک / عشق بود آنچه دلت با همه ایمانش گفت . . . . . . ما چون دو دریچه روبروی هم / آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده / هر روز قراره روز آینده اکنون دل من شکسته و خسته ست / زیرا یکی از دریچه ها بسته ست . . . . . . مرا آن دل که بر دریا زنم نیست / ز پا این بند خونین برکنم نیست امید آن که جان خسته ام را / به آن نادیده ساحل افکنم نیست . . . . . . دیدن تو عشق منه / نگاه تو عمر منه لبخند تو گنج منه / ندیدنت رنج منه . . . . . . دیدن دوباره ی تو واسه من آغازه / اوج شادی پرنده ، لحظه ی پروازه . . شادی و غم را با تو شناختم ، شادی را در باتوبودن و غم را در بی تو بودن. . . دلتنگی همیشه از ندیدن نیست لحظه های دیدار با همه زیبای گاه پر از دلتنگی است. . . میگن فاصله ها سردی میاره! نمیدونم چرا فاصله بین من و تو دلتنگی میاره! . . به خاطر خاطره هایت خاطرت در خاطره انگیزترین خاطره هاست. . . شنیدی که میگن خیلی دور خیلی نزدیک؟؟؟ اولیش خودمونیم ، دومیش دلامونه… . . برای نبودنت گلایه نمی کنم چون تا نبودت نباشه لذت بودنت احساس نمی شه. . . تقدیم به او که به رسم جاده ها دور است اما به رسم دل با او هیچ فاصله ای نیست. . . در انتهای نگاهت کلبه ای برای خویش خواهم ساخت تا مبادا در لحظات تنهاییت با خود بگویی : از دل برود هر آنکه از دیده برفت. . . . . خاطرمان باشد که یادهم باشیم شاید سالها بعد در گذر جاده ها از کنار هم بگذریم و بگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود. . . آخرین تماشایت را پلک نخواهم زد ، مبادا تصویرت در چشمانم آواره شود. . . ای صمیمی ! ای دوست! اگاه و بیگاه لب پنجره ی خاطرم می آیی. ای قدیمی! ای خوب! تو مرا یاد کنی یا نکنی ، من به یادت هستم. . . عادتم داده خیال تو که یادت باشم … ، یاد من هم نکنی ، باز به یادت باشم. . . سلامت بگویم که در خاطری ، گر از چشم دوری به دل حاضری! . . با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست / از یاد بردن دوست هرگز مرام ما نیست . . تنهایی آدم ها به عمق دریاست ولی پرکردنش با یک لیوان محبت ممکنه. . . دورم ز تو ای خسته ی خوبان چه نویسم ، من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم ، ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد ، با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم. . . شبی از سوز دل گفتم قلم را ، بیا بنویس غم های دلم را ، گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این همه غم را . . نزدیک ترین رفیق به تو کسیه که از دورترین فاصله ها به یادت باشه. . . دلتنگی بد نیست یادگار است از آنها که دوستشان داریم و دورند. . . ما سوخته دلان ساکن کوی غمو دردیم در رفاقت شکست خورده ولی توبه نکردیم. . . در دیاری که رفیقان همه دل می شکنند ، به تو نازم که بلور غم دل میشکنی . . ز هجران تو پرپر می زند دل ، ز دل تنگی به هر در می زند دل ، چو بلبل در فراق رویت ای گل ، به دیوار قفس سرمیزند دل