پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• تبریک میگم.حالا کیک تولدتون چه شکلیه؟؟؟؟
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• ای خدا جون عجب زمونه ای شده حالا باید ما کادو بدیم روز تولدمون:blinksmiley:
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• بازم از همه ممنونم راستی من 17 ساله شدم حالا بقیه چند شدن؟؟؟
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• ببخشید دیر شد تبریک تبریک تبریک:love0041::love0041::love0041:
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• با سلام:love0038: ممنون از دوستایه گلی که بیادمون بودنو بمون تبریک گفتن, دسته گلتون درد نکنه:love0041: سحر جان و اقا سجاد تولد شماهم مبارک:love0041:
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• سجاد و سحر جان تولدتون مبارک فرداهای زندگیتون پر از آرزو های قشنگ:gol3: افشین جان داداشم تبریک میگم واقعا خوشحالم بابت تولدت فک کنم این روزا که حال فرنازم واسه نتایج کنکور زیاد خوب نیست تولد تو بهترین بهانه واسه خوب بودن فرنازه:ghalb::love0041: بهترین هارو واست ارزو میکنم
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• خيلي ممنونم از همه دوستام.... فكر نميكردم همتون بياين بهم تبريك بگين چون من نتونسته بودم به تاپيك تولد شما برسم و بهتون تبريك بگم :sadsmiley: ايشالا سال بعد جبران كنم .... بازم تشكر از همه خيلي خوشحالم كردين .... شما بهترين دوستاي من هستين :smilingsmiley:
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• تولدتون مبارککککککککک!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• افشينه من نفسه من تولدت مبارك ببخش كه دير شددوست دارمسايت از سرم كم نشه نفسم عمرم ببخش انقد خلاصست چشمام داره منفجر ميشه
پاسخ : ✿•بیــــ ایــــــن سه تا تولـــــــ د داریـــــ م ( سجاد جان ، آقا افشین و سحر عزیز ) ✿• فدایه چشات نفسی جونم, ممنون:love0038::ghalb: ممنون خواهر زنه:tongue0013: عزیز لطف کردی :love0041: