پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام بچه ها... خوبید؟؟؟ خوشید؟؟؟ من وب همه تونو لینکوندم... و همه رو هم دیدم بازم به همه تون سر میزنم... ساغر جان مزاحم شما هم میشیم...
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا بچه ها آدرس وبلاگم رو عوض کردم بزرگترین و بروز ترین مطالب روبیکی هر نظری هم در مورد قالب و کلا ساختارش دارید بگید! هر کی هم خواست روبیک یاد بگیره بیاد وبلاگ من خودمم کمکش میکنم:gol: خودمم الان توی15-16ثانیه روبیکو حل میکنم.....شمام میتونید این وبلاگمم خشکید از نظر!یه چند نفر نظر میدن اما بقیش اسپمرن:wink:
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا اینم وبلاگ من وبلاگ به روز:happy0199:
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام من موفق شدم به دو تا ازوبلاگها سربزنم اولی فرانک که قبل هم وبشو دیده بودم فرانک کلا تو خط عاشقونه کارمیکنه دست نوشته های خوبی داره ازاهنگ وبلاگش خوشم نیومد موفق باشه وبلاگ حسین خیلی تخصصیه من به عنوان یک بازدید کننده دخترخیلی جذب نشدم فقط یکی دو تا اهنگشو دانلود کردم موفق باشی وبلاگ سحروپسندیدم رنگ زمینه ارام بخش بود مطالب متنوع وخوبی داره تو هم موفق باشی سحرجون وقت کنم نظرمو درباره بقیه وبها هم میگم
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام بچه ها. این وبلاگ منه به روز ترین مطالب اگه دوست داشتین یه سر بزنین-افتخار بدین تبادل لینکم میکنیم. تازه ایجاد کردم قبل این 5-4 تا وبلاگ داشتم . ولی نمیدونم چی شد پیگیرش نشدم بیخیال شدم. ولی این یکی دیگه راه درازی داره و امیدوارم آخرین وبلاگ من باشه.
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام. داش حسین امر کرد وبم رو معرفی کنم منم اطاعت امر کردم. اومدم وبلاگم رو معرفی کنم.شاید بعضی هاتون تا الان سر زده باشید. آخه روی عکس امضام کیلیک کنید میرید داخل وبلاگم ولی با این حال بازم معرفیش میکنم بی نقطه در مورد اسم بلاگم هم باید بگم چون اسم خودم نقطه نداره رو این حساب گذاشتم بی نقطه...
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا این وبلاگ جدید منه...... www.rapbazhayeghadimi.blogfa.com اینم وبلاگ قدیمیه منه که زیاد دیگه باهاش کار ندارم........ www.hollywoodgametrainer.blogfa.com
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا omid SHOP فروشگاه اینترنتی امیدشاپ