پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا شروع کن دوست عزیزم خودم که پایه ام و همراهی می کنم وبلاگ و فروم با سیستم وی بی دیگه کاملا همراه خواهم بود شروع که کردی میشه پیشنهاد و انتقاد کرد.
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا مرسی دوستان از اینکه به وبلاگ منم سر زدین این ادرسه وبلاگه داداشمه .:رمان برای موبایل:. مافیای رمان
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا بزرگترین و بروز ترین مطالب روبیکی اینم وبلاگ منه!چندین آموزش روبیک(انواع سایز ها و انواع روش ها)توسط خودم نوشته شده و یکی از آموزش هام نزدیک1000تا دانلود داشته که نشونه ی محبوبیت این آموزشه:cool0027: به نظر خودم هیچ وبلاگی در این حد مطالب به روز و خوب در مورد روبیک نذاشته!حالا نظرها فرق داره با هم:smilingsmiley:
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا قربون فرانک عزیزم... نظر لطفته خانومی... آهنگ وبم با اینترنت اکسپلورر باز میشه
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا حرکت خوبی بود،مرسی آقا حسین من وب ندارمh34r-smiley: ولی اگه قالب اختصاصی بخواید طراحی میکنم،یعنی مال خودتون بدون هیچ تگی از هیچ جا، منوcss هم همینطور فرق نمیکنه آبشاری درختی و.... بلاخره از این نوع خدمات خواستین(البته رفاقتی نه پولکی تبلیغ که نیست:biadab:)
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا ممنون ساغر جان. آشنایی با تو واقعا افتخاری بود واسه ما.
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا چرا میزنی؟من که چیزی بارم نیست. مابودیم که صبر رو از شما یاد گرفتیم(عین واقعیته)خیلی صبر داری!! به هر حال توی تاپ فروم اگه من متوجه نشدم!!کسی به کد نیاز داشت (نه از این کدهای آت و آشغال که سایتهای ایرونی میذارن و توش پر از لینکهای مخفی و تبلیغاتیه)میتونیم در حد توان کمک کنم
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا یه تعدادی از وبلاگ های بچه ها رو توی وبلاگم ثبت کردم | چند تا بقیه رو هم فردا ثبت می کنم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نه بابا عزیز ، خودتو دست کم میگیری خیلی چیزا بلدی | ممنونم عزیز ، همه اینو میگن ولی خودم فک می کنم اصلا صبور نیستم... من که همیشه مزاحمت میشم در آینده هم اگه چیزی خواستم میام خدمتت
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا امیدوارم تو حاشیه نرفته باشم ودر راستای موضوع تاپیک باشه وبلاگی رو گفتم معرفی کنم براتون که با یه تیر چند تا نشون رو بتونم زده باشم این بلاگ برای یکی از دوستان خوب که نسبت دوری هم داره بامن هستش و منم دورادور و تفننی توش دست دارم وبلاگ عجیبی هست در مجموع وسبک خاص خودش رو دارهh34r-smiley:مخالف سر سخت تبلیغ و هیچ تبلیغ و متن اضافه دیده نمیشه توش.خود من هم توش به نکاتی بسیار ظریف مثل کلمات کلیدی در قالب و طراحی و ست کردن موضوع بلاگ و.. استفاده کردم(نمیخوام کش بدم مبحثش زیاده تا بخوام توضیح بدم چطور یه وبلاگ رنک3داره توی مدت فعالیتش)البته هنوز جا داره و کم کم و بدون عجله براش برنامه هایی تدارک دیده شده-نام طراح رو هم خود skyگذاشتم و اسمی نبردم تا کاملا سفارشی باشه Fantasy photo نکته بعد واصلی اینه که من قالبی که به کمک زبان(CSS)ساختم و در نوع خودش جالب شده و قابلیت عجیبی داره!!!طوری که هر چه قدر که مطلب یا نوشته یا...میذارید قالب فیت همون میشه و اگه چیزی ننویسید قالب بسته میشهh34r-smiley: خب برای روشن شدن لینک میذارم تا ببینید نکته اینکه رنگ و تریکیب رنگیش پیش فرضه و میشه عوض کرد و فعلا در حد امتحانه ،جلوه های ویژه نذاشتم مثلا هدر یا ... فقط فعلا خواستم که اصل مطلب دیده شه ولی با این حال skyاز همین خوشش اومده وبرای مطلبی که میخواست بذاره خوب بوده و 5 صفحه براش ساختم و استفاده میکنه
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا موردی نیس عزیز این میزگردیه واسه صحبت کردن ( بعضی میزگردها قانون دارن ولی این مورد قانون نداره و همه آزاد هستن ) نظراتشون رو بگن...