پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا ♂كلـبٍهـ عاشــقونٍه يــ ميــس فـرفــري♀
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا خب وبلاگ دوم : وبلاگ علیرضا ( هکتور ) درست گفتم اسمت رو ؟ خب وبلاگ رو سال 1389 ساختی و دیگه ولش کردی با اینکه مطالب کمی گذاشتی ولی من از اون کطلب که در مورد "ترین" کلمه ها بود خیلی خیلی خوشم اومد اگه دوست داری فعالش کنی پس این پیشنهاد ها رو بخون : 1- یه قالب عالی که با موضوع وبلاگت بخونه انتخاب کن 2- فونت استاندارد اینترنت سایزش شماره دو هست ( پس تا جایی که می تونی از شماره دو استفاده کن ) 3- اگه می تونی و خواستی موضوع بندی براش انجام بده 4- از وب گذر هم یه آمار گیر بگیر و بزار روی وبلاگ تا بازدیدت رو حساب کنه 5- از ابزار هایی که برای وبلاگ ساخته شده حتما استفاده کن تا جذاب تر بشه. اینم یه شعر از وبلاگ علیرضا : نباید دوستان را دل شکستن که چون بشکست نتوان باز بستن
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا وبلاگ چهارم : کیمیا عزیز خب اول که قالب رو دیدم تعجب کردم بعد یادم اومد گفتی درباره نجومه ، که واقعا قالب شیکی بود دو تا پیشنها دارم برت نه 3 تا پیشنهاد 1- اگه دوست داشتی یه آرشیو موضوعی درست کن ، چون مطالب نجوم خیلی گسترده اس و میشه دسته بندیش کرد 2- واسه اینکه وبلاگ طولانی نشه و سریع لود بشه ، خلاصه ای از مطلب رو در صفحه اول بزار و بقیه اش رو ببر توی ادامه مطلب 3- چون یه وبلاگ تخصصی داری ، خوبه که یه آمارگیر نصب کنی تا آمار بازدید رو داشته باشی و بدونی چه مطالبی بیشتر واسه دوستداران نجوم جذابه اینم وبلاگ معلم زمین شناسی ما و مدرس نجوم که مطالب خوبی میزاره بعضی هاش رو هم خودش می نویسه که می تونی از اون مطالب استفاده کنی آسمان تویسرکان
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا وبلاگ پنجم : راحیل عزیز یه وبلاگ خوب و عالی با مطالب خوب و عالی وبلاگی که همه چی در اون رعایت شده... بازدید خوبی هم داره نسبت به مطالبش روزی حداقل 100 بازدید تنها مشکلش اینه که قالبش حذف شده و باید قالبش عوض بشه
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا وبلاگ بعدی : سحر عزیز ، آبجی مهربون خودم خب اول که رفتم توی وبلاگ فک کردم اشتباهی اومدم ، یه بار بستم بعد دوباره باز کردم نه بابا درست اومدم ، چقدر عوض شده بود وبلاگت سحر جان این جمله زود تر از هر چیزی اومد جلوش چشمم : به نام خدایی که دغدغه ی " از دست دادنش " را ندارم هیچی نمی تونم بگم فقط میشه گفت نمره ات بیسته بیسته قسمت درباره من در پروایل مدیر هم نوشته هات فوق العاده بود
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا به به حسین جان... همه رو دیدی خوش به حالت... منم حتما همه رو نگا میکنم اما الان نه... در ضمن نظر لطفته...
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا آره دیگه همه رو دیدم ، خیلی جالب بودن برام. هر وقت توسنی برو ببین ، خیلی خوب هستن و می تونی استفاده کنی. خواهش میشه عزیز راستی یادت باشه به من یه قولی دادی ولی...
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام... به به...چه وبلاگای قشنگی دارن بچه های اینجا! حسین وبلاگت خیلی قشنگه. فرانک حرف نداره!موزیکش بسیار قشنگه !مخصوصا اون 2okhtar hava یی که کنار موس دنبالت میاد...من خیلی باهاش بازی کردم!:khande2: هکتور توهم وب خوبی داری اگه آپش کنی! کیمیا خانم هم وبلاگ قشنگی دارن! خانم کیانا هم وبلاگ واقعا جذابی دارن! سحر خانوم هم قالب وبلاگ و مطالبشون خیلی قشنگه! خانم آتنا هم وبلاگ فوقالعاده عشقولانه ای دارن! آدم احساساتش تحریک میشه! ماشالا همه اینجا حرفه این!:happy0044:
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا من از خیلی وقت پیش وبلاگ فرانک رو دیده بودم. عالیه به نظرم. :love0038:
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام.بچه ها من خودم وبلاگ ندارم.ولی رفتم تک تک وب های شماها رو دیدم خیلی خوب هستند فقط بعضی هاش اگه یه کم بروزرسانی تر بشه و مطالب جدید درش گذاشته بشه عالی تر میشه.حسین اقا از شما هم تشکر میکنم.