سلام بچه ها حالتون چطوره؟ خوبید؟ من میدونم خیلی از بچه ها وبلاگ و حتی وب سایت دارن ولی خب همه اطلاع ندارن به نظر من ما که با هم دوست هستیم پس چرا از وب های هم آگاهی نداشته باشیم پس وب های خودتون رو بگید تا من به پست اول اضافه کنم راستی می تونید در مورد وب های همدیگه نظر بدید تا باعث پیشرفت هم بشه منتظرما اولین مجله موسیقی و سینمایی تاپ سانگ – موسیقی و سینما دومی مجله خبری و تفریحی ما : تاپ مگ | تفریحی، سرگرمی، آموزشی، انجمن و چت فارسی اولین وبلاگ : فرانک عزیز : ღ•●ღ پروانه های کوچولو خدا ღ•●ღ دومین وبلاگ : هکتور عزیز : مرگ خاموش سومین وبلاگ : حسین ( خودم ) : Just Download چهارمین وبلاگ : کیمیا عزیز : ستاره های طلایی پنجمین وبلاگ : کیانا عزیز : ღღ★ღღ جیگیلی ღღ★ღღ ششمین وبلاگ : سحر عزیز : نـــالـــــه هفتمین وبلاگ : فریبا عزیز :♂كلـبٍهـ عاشــقونٍه يــ ميــس فـرفــري♀ هشتمین وبلاگ : پرستو عزیز : •(¯`'·.¸(vega)¸.·'´¯) • نهمین وبلاگ : امید عزیز : ۩۞۩کتاب الکترونیکی۩۞۩ دهمين وبلاگ :شكيب عزيز : بی نقطه يازدهمين وبلاگ :رضاي عزيز :SETAREHKAVIR دوازدهمين وبلاگ : بي ريا :برگهای دفتربی ریا سيزدهمين وبلاگ : بر فراز اندیشه :مباحث روز جامعه چهاردهمين وبلاگ : ساسان عزيز :به روز ترین مطالب پانزدهمين وبلاگ :ʍԾɧԹʍʍԹԺ: ویژه برای بازیها شانزدهمين وبلاگ :Zombies Hunter :جزیره ی موزیک تاپ-Pezhvak Game هفدهمين وبلاگ : عليرضا :Aяaᴍзsh هجدهمين وبلاگ: ايمان (هيدن) :M-center نوزدهمين وبلاگ : وبلاگ Tarika :♀*تفــــریـــحکـــده*♀ بیست و مین وبلاگ: محمد جواد خامس اصحـــــاب کــــسا (ع) بيست و يكمين وبلاگ : وبلاگNiyaz :اشپزی من بیست و دومین وبلاگ : وبلاگ حبیب Maxi mouse :Tir Fun.Exe بیست و سومین وبلاگ : وبلاگ حسام : پیانیست
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا ღ•●ღ پروانه کوچولو عاشِق خُدا ღ•●ღ
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا سلام والا من یه وبلاگ دارم ولی همینطوری درست کردم چون بار اولم بود الان یه 2 سالم هست که اصلا بهش سرنزدم ولی آدرسشو میدم مرگ خاموش
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا خب منم یه وبلاگی دارم شاید به نظر خودم از ماله همه قدیمی تره ، متعلق به سال 1385 حدود یه سال بود آپ نکرده بودم ولی تصمیم گرفتم اپلودش کنم ، چون خیلی وقت قبلا براش گذاشتم و خیلی هم دوسش دارم Just Download منتظر نظراتیم
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا این وب خودمه:ستاره های طلایی (نجومیه)
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا ی سایت نجومی کامل: www.avastarco.com www.patc.ir
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا منم یه وب داشتم که حذفش کردم اما دیدم که دوسش دارم واسه همین دوباره یکی دیگه زدم :love0041: نـــالـــــه
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا وبلاگ ها به پست اول اضافه شد. بریم ببینم چطوری هستن در پست بعدی نظر بدم
پاسخ : میزگرد تاپ فرومی : معرفی وب های شما و نظر بچه ها در مورد اونا خب اولین وبلاگ : وبلاگ فرانک اول از همه اسمش : پروانه کوچولو عاشق خدا | این خودش خیلی قشنگه و هم خیلی جذابه و باعث میشه بازدید داشته باشی فرانک جان به نظر من وبلاگ قشنگی داری مخصوصا اون که کنار وبلاگ بالای همه مطالب با واَن یکاد شروع شده و بعد از اون هم قطرات آب که روی صفحه میاد خیلی باحالن قالب هم خیلی خوبه یعنی با مطالب وبلاگت می خونه ، یه قالبی آبجیم واسه وبلاگش گذاشته به نظرم خیلی اون به کارت بیاد ، ازش می پرسم از کجا گرفته و بهت نشونش میدم. اگه دوست داشتی استفاده کنی فقط یه موردی که هست اینه که وبلاگ خیلی طولانی شده ، اگه صفحه بندی بشه خیلی بهتره به نظر من مطالب و عکس ها هم نمره 20