پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ كاملا ارثي...به نظرم شايد يه درصد از مردم بشينن فكر كنن و با تفكر به دينشون برسن
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ این حرفی که اینجا میزنم ، ذرّه ای درش مبالغه یا این چیزا نیست و 100% حقیقته . خب منم مثل اکثر انسانها ، تابع دینی بودم که پدر و مادرم و اجدادم داشتن . وقتی دبیرستان بودم ، میخواستم برم حقوق بخونم چون خیلی خیلی علاقه داشتم و دارم و چون پدرم و خیلی از اقوام و دوستانمون هم در کار قضاوت و وکالت و رشته های شبیه اینها هستن ، خب آینده ی کاری خوبی داشتم اگه وارد این رشته میشدم. خب نمیخوام اینجا داستان زندگیم رو تعریف کنم . فقط انقدر بگم که یه سری مسائلی پیش اومد که باعث شد تصمیم بگیرم موقتا دور حقوق رو خط بکشم و برم سراغ الهیات .( مهمترین دلیلش هم همین بود که واقعا به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز در زندگی انسان مهمتر از دین نیست ، پس آدم باید با فکر و دلیل ، دینش رو انتخاب کنه نه فقط از روی تبعیّت از آباء و اجداد) به هر حال الآن که در خدمت شما هستم و دارم برای گرفتن مدرک ارشدم میخونم ، به اندازه ی فهم و عقل خودم هم دینم رو انتخاب کردم و بدون تعصّب به این رسیدم که دین حق ، فقط و فقط اسلامه . دعا کنید انشالله یه روزی دکترا رو بگیرم و بعدش برم سراغ حقوق چون واقعا جزو مهمترین برنامه هام اینه که برم حقوق و برای وکالت بخونم .
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ توصیه ی امیر المومنین ع به کمیل بن زیاد .... بسم الله الرحمن الرحیم ای کمیل بن زیاد ! همه روزهایت را با نام خدا و گفتن "لا حول و لا قوه الا بالله " ( هیچ قدرت و حرکت و نیرویی جز به خواست خداوند نیست ) و توکل بر خدا آغاز کن . سپس ما چهارده معصوم ( ع ) را یاد کن و نامهایمان را بر زبان جاری ساز . آن گاه بر ما درود ( صلوات ) فرست و به خدایی که رب ما می باشد پناه ببر ، تا این که بدین وسیله ، شر آن روز را از خود و هر کسی که به او محبت داری و دوستش داری ، دور کنی . امیدوارم دوستان عزیز روز خوبی رو به امید خدا شروع کرده باشید و هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید......