ساخت روبات امدادگر آتش نشان با قابليت اکسيژن رساني خراسان - مورخ چهارشنبه 1391/06/15 اديبي - يکي از مخترعان کشورمان موفق به ساخت روبات امدادگر آتش نشان با قابليت اکسيژن رساني به فرد مصدوم شد. امير کيان مخترع اين روبات امدادگر در گفت وگو با خراسان، اظهار داشت: اين اختراع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسيده است. وي گفت: اين روبات امدادگر قادر است از خفگي و مرگ افراد در حريق جلوگيري کند و تلفات نيروي انساني را کاهش دهد. نمونه آزمايشگاهي اين روبات ساخته و آزمايش هاي آن نيز با موفقيت انجام شده است. کيان در بيان قابليت هاي اين روبات، اظهار داشت: اگرچه کاربرد اصلي اين روبات نجات افراد گرفتار در حريق است، اما اين قابليت را نيز دارد که در مکان هاي تخريب شده و يا نقاط زلزله زده هم به ميان آوار برود و مصدومان را نجات دهد. اين روبات توانايي حمل ۲ کپسول اکسيژن را دارد. لايه بيروني اين روبات از آلومينيم ساخته شده است که در مقابل حرارت مقاومت بالايي دارد. درون يک اتاقک يا محفظه ۳۰ در ۳۰ سانتي متري که روي سر روبات نصب شده، دوربيني تعبيه شده است که اپراتور را از وضعيت و مکان هايي که روبات در هنگام حادثه قرار مي گيرد، آگاه مي کند و اپراتور بر اساس اين مختصات، روبات را حرکت مي دهد و تا رسيدن به فرد مصدوم هدايت مي کند. هنگامي که روبات بالاي سر مصدوم رسيد، اتاقک يا همان محفظه ۳۰ در ۳۰ سانتي متر خود را به صورت کشويي و هماهنگ با صورت مصدوم باز مي کند و به منظور جلوگيري از سوختگي درجه۳ صورت مصدوم، اکسيژن آزاد مي کند.
سلام بنده امیر کیان هستم مخترع همون چیزی که شما راجبش مطلب گداشتین حقیقتش به صورت اتفاقی تو سرچ گوگل به این مطلب رسیدم خواستم تشکر کنم ازتون اگرم سوالی راجب طرحم هست من در خدمتم