1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آلبوم جدید رضا صادقی «همین...» نام گرفت

شروع موضوع توسط para3to ‏26/8/12 در انجمن اخبار موسیقی

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    [TABLE]
    [TR]
    [TD]
    آلبوم جدید رضا صادقی «همین...» نام گرفت
    ​

    موسیقی ما – بهمن بابازاده: رضا صادقی بالاخره جزئیات آلبوم جدیدش را برای اولین بار در اختیار سایت «موسیقی ما» قرار داد تا دوستدارانش از جزئیات این آلبوم مطلع شوند.

    این آلبوم «همین...» نام دارد و صادقی در این باره به «موسیقی ما» گفت: «اسم آلبوم که قطعی شده و اسم «همین...» را برای آن انتخاب کرده‌ام. از نوجوانان و جوانان با استعداد ایرانی برای این آلبوم استفاده کرده‌ام که لقب ستاره‌های زمینی را به آن‌ها می‌دهم نه ستاره‌های آسمانی. دو پدیده موسیقی را می‌خواهم به مردم سرزمین‌ام معرفی کنم که یکی از آن‌ها «آرون» نام دارد. یک جوان متولد ۶۸ ولی بی‌اندازه با استعداد از خطه شمال. یک دوست دیگر هم دوست خوبم اقای «شفاهی» که از هموطنان شیرازی من است ولی فوق العاده مستعد و حرفه‌ای. از اشعار دوستان جوان و با استعداد هم استفاده کرده‌ام و کارهای خودم. خیلی به آلبوم جدیدم امیدوارم و سعی کرده‌ام از رضا صادقی ببرم!. از رضا صادقی ِ «وایسا دنیا» و «یکی بود یکی نبود» و... سعی کرده‌ام ببرم. باید ببینیم من این بار زود‌تر از خط پایام عبور می‌کنم با نه هنوز هم آنخا از من جلوتر‌اند.»

    گفتگوی مفصل «موسیقی ما» با این خواننده را که عصر فردا منتشر خواهد شد را از دست ندهید. صادقی در این گفتگوی مفصل برای اولین بار از بسیاری از مسائل پشت پرده صحبت کرده که قطعا واکنش بسیاری را در پی خواهد داشت.

    عکس ها: محمد صادقی


    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][TABLE]
    [TR]
    [TD="width: 300, bgcolor: #000000, align: center"] [​IMG]
    [/TD]
    [TD="width: 13"][/TD]
    [TD="width: 300, bgcolor: #000000"] [​IMG]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 300"]


    [/TD]
    [TD="width: 13"][/TD]
    [TD="width: 300"]


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
    یک شخص از این تشکر کرد.