1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

Aspid GT-21 خودرویی مناسب برای بتمن! (عکس)

شروع موضوع توسط para3to ‏20/8/12 در انجمن اخبار خودرو

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    ​

علمولوژی: در اینجا می خواهم خودرویی را معرفی کنم که احتمالاً در فیلم جدید بتمن از آن استفاده شود. Aspid GT-21 خودروی جدیدی است که در آن یک موتور ۸ سیلندر بی ام دبلیو کار گذاشته شده و می تواند تا ۴۵۰ اسب بخار نیرو تولید کند. با این موتور، اسپید Aspid می تواند تا ۱۸۹ مایل در ساعت بتازد، یعنی تقریباً ۳۰۵ کیلومتر در ساعت. طبق گفته خود وبسایت اسپید، این ماشین می تواند در ۳ ثانیه از ۰ به ۱۰۰ برسد.
    البته یکی از مزیت های این خودرو نسبت به خودروهای قبلی بتمن جای صندلی های آن است. بتمن می تواند به جز خودش، ۳ تا از دوستانش را هم سوار ماشین کند. او با ماشین های قبلی اش نمی توانست دوستان خود را سوار کند!
    به نظر من (البته بتمن هم این نظر را دارد) تنها مشکلی که اسپید دارد، کمبود اسلحه های عجیب و غریب است که همیشه روی ماشین های بتمن سوار بوده، فکر کنم اگر به کارخانه سفارش دهد، این کار را برایش انجام دهند.
    هنوز در مورد قیمت این خودرو سخنی به میان نیامده اما قرار است تا سال ۲۰۱۴ عرضه آن آغاز شود. در زیر تعدادی از عکس های Aspid GT-21 را برای شما به نمایش می گذارم:
    [​IMG] [​IMG]

​
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]