من بازی مکس پین 3 رو نصب کردم (دقیقا 4.30 دقیقه طول کشید با برنامه هاش میشه 5 ساعت) وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده میگه gsrdl.dll faild . مال من نسخع black box هست. لطفا بگید چیکار کنم. (هر چه زود تر بهتر)(هی هی)
پاسخ : مشکل gsrdl.dll در max payne 3 این ایرور به خاطر اینه که شما احتمالا هنگام نصب بازی انتی ویروس خودتون رو غیر فعال نکردین
پاسخ : مشکل gsrdl.dll در max payne 3 اواي بچه ها خيلي دلم براتون تنگ شده و براي اين فرومممممم :sadsmiley: --------------- اين ارور مربوط به يه نوع ويرووس هستش ...اگه ويندوز ايكس پي سروريس پك 3 داشته باشي مشكلي نداري احتمالا ويندوزت سون ... تو بايد موقع بازي كردن انتي ويرووست رو غير فعال كني وگرنه اين فايل رو پاكش ميكنه gsrdl.dll faild الان كه فايلت پاك شده من برات دوباره همين فايل gsrdl.dll faild رو ميزارم دانلود كن توي ويندوزت قرارش بده ... ولي آنتي ويرووست رو غير فعال كن ... لينك دانلود فايل gsrdl.dll faild پرشین گیگ - دانلود - gsrld.dll.zip موفق باشي ...
پاسخ : مشکل gsrdl.dll در max payne 3 آقا سجاد ما هم دلمون برات خیلی تنگ شده. آقا سجاد این فایل رو باید کجای ویندوز قرار بدم
پاسخ : مشکل gsrdl.dll در max payne 3 من جایی خونندم هنگام مواجه شدن با این ایرور یا باید ویروس کش رو غیر فعال کنی و بازی رو از نو نصب کنی یا هم کرک بازی رو دانلود کنی..در ضمن باید ویروس کشت غیر فعال باشه. اینم کرک: Server1:Mediafire Download Server2:TrainbiT Download Server3:Persiangig Download Server4:UploadBaz Download رمز فایل زیپ:www.mobinigi.blogfa.com
پاسخ : مشکل gsrdl.dll در max payne 3 با تشكر از آقا سعيد ... عزيز بايد ببيني اگه توي پوشه بازي بخشي هست كه توش فايل هاي با پسوند dll قرار داره اونجا بزار ...مشكلي نيست ميتوني هر جا شك كردي كه فايل هاي dll داره همونجا كپي كني... در ضمن اينجا هم كپي كن به اين آدرس : C:\WINDOWS\system32
پاسخ : مشکل gsrdl.dll در max payne 3 آقا سجاو وقتی من این فایل رو از حالت زیپ خارج میکنم اسمش rld.dll هست نه gsrld.dll به هر حال من هنوز منتظرم