1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اقتدار 11 ساله ویندوز ایکس‌پی شکسته شد

شروع موضوع توسط para3to ‏5/8/12 در انجمن ویندوز

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    خبرگزاری‌ها- سرانجام اقتدار 11 ساله ویندوز ایکس پی ظرف چند هفته آینده شکسته شده و تعداد کاربران ویندوز 7 بیشتر از آن خواهد شد.

    یافته های موسسه تحقیقاتی نت اپلیکیشن نشان می دهد که تا پایان ماه آگوست یعنی سه سال بعد از عرضه ویندوز 7 تعداد کاربران این نسخه از ویندوز بیشتر از ویندوز ایکس پی خواهد شد. این در حالی است که تنها چند ماه زمان به عرضه ویندوز 8 باقی است.

    البته پیش از این برخی شرکت های تحقیقاتی دیگر مدعی شده بودند ویندوز 7 توانسته ویندوز ایکس پی را پشت سر بگذارد، اما این ادعا توسط همه موسسات رقیب تایید نشده بود.

    ویندوز ایکس پی در می سال 2012 توانسته بود 44.85 درصد از بازار را از آن خود کند که این سهم در جولای سال 2012 به 42.86 درصد کاهش یافت. همچنین سهم ویندوز ویستا از 6.88 درصد در می 2012 به 6.60 درصد در جولای سال 2012 کاهش یافته، اما در مقابل سهم ویندوز 7 از 40.51 درصد به 42.21 درصد رسیده است.

    نسخه های مختلف مک هم در مجموع رشد مختصری داشته و حدود 5 درصد از کل بازار سیستم عامل ها را از آن خود کرده اند.

    سهم سایر سیستم عامل ها هم از 2.35 درصد به 2.58 درصد رسیده است. کارشناسان معتقدند با عرضه ویندوز 8 در ماه های آینده شاهد تغییرات اساسی در بازار سیستم عامل ها خواهیم بود.
     
    یک شخص از این تشکر کرد.