پرسش و پاسخ در مورد حالت دهنده های مو (نرم کننده های مو) بعد از استفاده از حالتدهنده (نرم کننده مو) احساس میکنم موی من سنگین شده. چرا؟ این مشکل می تواند در اثر یکی از این عوامل به وجود آمده باشد: - حالتدهنده به جای اینکه روی ساقه و نوک موها استفاده شود به غلط بر روی پوست سر مالیده شده است. -حالتدهنده بیش ازحد استفاده شده و یا به خوبی آبکشی نشده است. - حالت دهنده برای موی سر شما مناسب نبوده است. آیا فقط برای قسمتهای انتهایی تارهای مو باید حالت دهنده استفاده شود یا قسمت های نزدیک به ریشه هم نیاز به آن دارد؟ قسمتهای میانی و انتهایی مو(نوک موها) احتیاج بیشتری به رطوبت دارد زیرا عمر بیشتری کرده و زمان زیادتری در معرض عوامل مخرب و خشک کننده محیط مانند باد و یا نور خورشید همچنین مدل دهنده های گرمایی مانند سشوار و برس ها و... قرار گرفته است. قسمتهای نزدیک به ریشه، جوان و سالم هستند، به علاوه با روغن طبیعی پوست سر چرب میشوند. بنابراین به جز در موارد استثنایی نیازی به استفاده در آن قسمت نیست. بعد از استفاده از حالت دهنده موی خود را با آب گرم آبکشی کنم یا آب سرد؟ به یاد داشته باشید هر چه دمای آب آبکشی بیشتر باشد حالت دهنده بیشتری زدوده میشود. از طرفی بر روی موی زبر و ضخیم حالتدهنده بیشتری باید بر جای بماند. بنابراین هر اندازه موی شما ضخیم تر است از دمای آبکشی کمتری استفاده کنید تا حالتدهنده بیشتری بر روی موی شما بر جای بماند و هر چه موی شما نازک تر باشد از آب گرمتری استفاده کنید تا حالتدهنده کمتری بر روی موی شما باقی بماند. موی من در اثر استعمال مواد شیمیایی خشک و تخریب شده. آیا بر جای گذاردن حالتدهنده بر روی مو در طول شب کار صحیحی است؟ این کار نه تنها تاثیری بر بیشتر نرم شدن موهای شما ندارد بلکه تارهای موی شما به علت تورم، در طول شب - وقتی شما خواب هستید- شکسته خواهد شد. آیا حالتدهنده مو را درخشان میکند؟ مسلما همینطور است. علت کدر بودن مو آن است که نور به آن تابیده میشود اما به علت ناهمواری سطح آن بازتاب نمیشود. حالتدهنده با هموار کردن پولکهای سطح خارجی مو بازتاب نور را بیشتر کرده و موجب درخشش آن می شود. در آرایشگاه بعد از استفاده کردن از حالتدهنده، موی من رازیرسشوارقرار میدهند . آیا این کار لازم است؟ این کارعملکرد حالتدهنده را تسریع میکند اما مزایای حالتدهنده را بیشتر نمی کند. آیا حالتدهنده موخوره را هم درمان می کند؟ هیچ چیز جز تیغه های قیچی موجب برطرف شدن موخره نمیشود! آیا حالتدهنده رشد مو را تسریع می کند؟ خیر ولی کمک می کند که مو، بیشتر روی سر شما باقی بماند. در اثر استعمال حالتدهنده موی من لخت و بیحالت میشود. آیا من حالتدهنده زیاد مصرف کرده ام؟ ممکن است از حالت دهنده سنگین استفاده کرده باشید. حالتدهنده را عوض کنید. چه مدت حالتدهنده روی سر من باقی بماند؟ معمولا 2 تا 5 دقیقه کافی است و حداکثر01 دقیقه. دستورالعمل سازنده مدنظر قرار گیرد. حالتدهنده با نفوذ عمقی چه فرقی با حالت دهندههای معمولی دارد؟ حالتدهندههای با نفوذ عمقی طوری طراحی شده که به داخل کوتیکول رسوخ می کند. چگونه می توانم تشخیص دهم که حالتدهنده به طور کامل از روی موی من زدوده شده است؟ لازم نیست حالتدهنده را به طور کامل از روی موی خود بزدایید. زیرا مقدار بسیار اندکی از حالتدهنده باید بر روی سطح موی شما باقی بماند. در واقع همین پوشش و آب بند شدن مو با حالتدهنده است که مو را حالت پذیر می کند. آیا آبکشی نکردن حالتدهنده به موی من آسیب وارد خواهد کرد؟ همانطور که در سوال قبلی تشریح شد شما باید مقدار بسیار اندکی از حالتدهنده را بر روی سطح موی خود باقی گذارید. بر جای گذاردن مقادیر زیاد از حالتدهنده بر روی مو باعث کدورت آن خواهد شد. آیا ممکن است حالتدهنده باعث ریزش مو شود؟ در اثر استعمال شامپو و حالتدهنده ریزش مو ظاهرا زیاد می شود اما این ریزش طبیعی و موقتی مو است. این مواد باعث ریزش دائم مو نمی شوند. نویسنده: دکتر هانیه زایر رضایی