پاسخ : Hidden جان مدیر کل شدنت مبارک باشه مبارکه ایمان جان.اصلا همین طوری داری میری بالا بالاها.:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : Hidden جان مدیر کل شدنت مبارک باشه :khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande: یعنی من باید بهت تبریک بگم ، پشیمون شدم پست رو ویرایش می کنم می نویسم تبریک میگم ایمان جان ولی از ته دلم هنوز نگفتم باید درباره اش فکر کنم... به قول خودت تو همرنگ من بشی من بدبخت شدم از نوع فجیح ( خودت گفتی ها من کار ندارم ) پس اگه تبریک بگم مهر تایید زدم روی بدبختی خودم ولی با این همه بازم تبریک گفتم یه 100 تا اسمایل خنده اینجا وجود داره ولی اینا تعداد کمی از اون هاست :khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande::khande:
پاسخ : Hidden جان مدیر کل شدنت مبارک باشه سلام به اقا ایمان امیدوارم در پست جدید موفق باشی و روز به روز پیشرفت کنی تا معاونی موفق باشی
پاسخ : Hidden جان مدیر کل شدنت مبارک باشه نوكر همتونم مرسي از تك تكتون خيلي با مرامين به عشق شماس ك دارم فعاليت مي كنم .... ممنونم