1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ناظر قطري مسابقه تمام تصميمات تركي را تاييد كرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏14/1/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: عملكرد داور و كمك داور ايراني بازي ژاپن و سوريه از سوي ناظر قطري تاييد و اين داوران نمره قبولي گرفتند.

رضا غياثي دقايقي پس از مصاحبه اول خود با فارس، در گفت‌وگويي دوباره با خبرنگار فارس اظهار داشت: هم اكنون به من خبر دادند كه هاني بلان ناظر قطري ژاپن و سوريه تمام تصميمات محسن تركي داور ايراني ديدار ژاپن و سوريه را تاييد كرد و به اين داور نمره قبولي داد.
    وي ادامه داد: اين خبر باعث خوشحالي جامعه داوري است و اميدواريم تركي در بازي‌هاي آينده و حساس نيز قضاوت‌هاي خوبي را از خود به نمايش بگذارد. تنها ايرادي كه از تركي گرفته شده اخراج بازيكن سوريه‌اي بود ولي ساير تصميمات او مورد تاييد قرار گرفته است.

داوود رفعتي يكي ديگر از كمك‌داوران ايراني نيز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عنوان كرد: من هم اكنون از عليرضا فغاني كه در قطر حضور دارد، سؤال كردم و او به من گفت در جلسه كميته داوران تمامي تصميمات محسن تركي مورد تاييد ناظر قطري قرار گرفته و اين داور قضاوت خوبي را انجام داده است. ضمن اينكه عملكرد حسن كامراني‌فر نيز مورد تاييد است و او به خوبي وظيفه‌اش را انجام داده اما او در موقعيتي نبوده كه ببيند كدام بازيكن پاس را به مهاجم سوريه‌اي داده است. بنابراين عملكرد تركي و كامراني‌فر مورد تاييد ناظران داوران مسابقه ژاپن و سوريه قرار گرفت.