1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

والريو: تركي به درستي دروازه‌بان ژاپن را اخراج كرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏14/1/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم‌ فوتبال سوريه گفت: اخراج دروازه بان ژاپن تصميم درستي بود كه داور مسابقه اتخاذ كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيتا والريو پس از شكست تيمش مقابل ژاپن اظهار داشت: از اين باخت بسيار نااميد شدم و نمي‌توانم ناراحتي خودم را از اين باخت كتمان كنم.
    وي ادامه داد: در ابتداي اين ديدار و در نيمه اول بازيكنان ما عصبي بازي كردند و ژاپني‌ها به‌طور كامل توپ و ميدان را تحت سلطه داشتند كه باعث شد يك گل دريافت كنيم؛ اما رفته رفته اعتماد به‌نفس خودمان را بدست آورديم و به بازي برگشتيم.
    سرمربي رومانيايي سوريه تعويض‌هاي انجام شده در تيمش را هجومي و براي كسب پيروزي عنوان داشت و گفت: در نيمه دوم پس از به‌ثمر رساندن گل تساوي‌بخش به فكر پيروزي در بازي بوديم و تعويض‌هاي من در طول بازي نشان داد كه به‌دنبال پيروزي بودم.
    وي تصميم تركي در اخراج دروازه‌بان ژاپن را درست دانست و عنوان كرد: دروازه‌بان ژاپن مستحق دريافت كارت قرمز بود و داور مسابقه به‌درستي اين بازيكن را از زمين مسابقه اخراج كرد.
    والريو درباره ديدار آينده سوريه مقابل اردن نيز خاطرنشان كرد: ديدار سختي خواهيم داشت و بايد در اين مسابقه براي پيروزي به‌ميدان برويم تا حضور در مرحله بعدي جام ملت ها را مسجل كنيم.