1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سرمربي كره‌شمالي: ناكامي‌هاي گذشته مقابل ايران را جبران مي‌كنيم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏14/1/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كره شمالي گفت: به بازي فردا مقابل ايران خوشبين هستم و فرصت خوبي داريم تا ناكامي‌هاي گذشته را با پيروزي جبران كنيم.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، تونگ سو جو در نشست خبري پيش از بازي با ايران در مورد شرايط تيم كره شمالي اظهار داشت: در بازي اول مقابل امارات خوب بوديم اما نتيجه مساوي شد. اكنون تجربه كسب كرده ايم و مي خواهيم مقابل ايران بهتر ظاهر شويم و نتيجه لازم را كسب كنيم. امارات هم تيم خوبي است. آنها در كار فردي عملكرد خوبي داشتند. آنها هم مثل ما در دفاع متمركز بودند.
    سرمربي كره شمالي درباره اينكه اين تيم مقابل ايران هيچگاه موفق نبوده، تصريح كرد: اين مسئله به لحاظ رواني شايد روي من و بازيكنان تاثير بگذارد اما به بازي فردا مقابل ايران خوشبين هستم. فرصت خوبي است تا در بازي مقابل ايران ناكامي هاي گذشته را با پيروزي جبران كنيم.

تونگ سوجو در اين خصوص كه چرا به بازي تدافعي علاقه دارد، گفت: ما دوست داريم در دفاع متمركز شويم و سپس در حمله همه بازيكنان با هم مشاركت مي كنند. ما صددرصد آماده بازي با ايران هستيم.
    وي با بيان اينكه شرايط ديدار اول فرق مي كند، عنوان كرد: شرايط تيم ما براي بازي دوم تغيير كرده است. ايران تيم خوبي است. بازي اين تيم با عراق را آناليز كرده ايم. آنها به لحاظ فيزيكي و تكنيكي بازيكنان خوبي دارند. آنها در كل زمين پخش مي شوند و از كناره ها خوب نفوذ مي كنند. در زدن ضربات ايستگاهي هم قوي هستند.
    وي درباره شانس اول صعود در اين گروه گفت: هنوز نمي توان در مورد شانس اول صعود در اين گروه صحبت كرد. بعد از بازي هاي روز دوم راحت تر مي توانم درباره اين موضوع صحبت كرد.