Saeed78 امروز30تیرتولد دوست خوبمون سعیده سعید جان امیدوارم روز خوبی داشته باشه و شبشم عالی سر کنی ... ... امیدوارم سالم موفق و پیروز باشی ... انشاالله امسال به آرزوتم برسی با این که میدونم این نوشته ها شاید بی ارزش باشه ....اما از ته قلبم تبریک میگم
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** سعید جان تبریک... انشالله شاد و سرزنده باشی... با آرزوی بهترینا برای سعید عزیز...:love0041:
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** تبریک میگم....... برات آرزوی سلامتی و شادی دارم:thumbsupsmileyanim::love0041:
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** سعید جان تولدت مبارک امیدوارم صد سال زنده باشی :shad2::gol3:
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** ایشاالله صد ساله شی،تولدت مبارک دوست خوبم! به امید سلامتی و تندرستیت... :ghalb::gol2::tabrik::gol::gol3::mach:
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** ایشالا 1000 سال عمر کنی اینم هدیه ی من.:happy0199:یه قاششم من خوردم:happy0199:
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** هوووووووووووووم مگه فردا 30 تیره؟؟؟ تاریخم از دستم در رفته دیگه تبریک میگم سعید جان ، ایشاالله 120 سالگیت رو با خانواده ات جشن بگیری و تموم سال ها خوش باشین و غم دور و برتون نگرده
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** سعید جون تولــــــــدت با یک دنیا آرزوی خوب و قشنگ مبـــــــــــــــــارک داداش گلم امیدوارم که همیشه شاد باشی و به همه آرزوهات برسی
پاسخ : *** Saeed جـــــــــــــان تولدت مبارک*** [STICK]هوووووووووووووم مگه فردا 30 تیره؟؟؟ تاریخم از دستم در رفته دیگه[/STICK] مگه من اسمی ازفردابردم؟اصلا چرا این سوال وکردی؟