1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

رنگ آمیزی تخم مرغ با فتوشاپ

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏28/11/10 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر ویژه

    تاریخ عضویت:
    ‏25/11/10
    ارسال ها:
    8,717
    تشکر شده:
    4,395
    امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    گفتم شاید براتون جالب باشه که تخم مرغ رو چطوری میشه با فتوشاپ رنگی رنگی کرد! برای دونستن اون ادامه مطلب رو بخونید.
    براي شروع به منوي File > Open‌ رفته يا كليدهاي Ctrl + O را زده و تصويري مانند زير را باز كنيد.
    [​IMG]



    يك تصوير از يك پارچه مانند زير پيدا كرده و در يك پنجره ي جديد ان را باز كنيد.

    [​IMG]



    حالا با ابزار مستطيل (Rectangular Marquee) قسمتي از پارچه را جدا كرده و به منوي Edit > Copy‌ رفته و با تصوير قبلي رفته و در يك لايه ي جديد آن را دو بار كپي كنيد براي اين كار به منوي Edit > Paste‌ رفته يا كليدهاي Ctrl + V‌ را بزنيد. سپس به منوي Edit > Free Transform رفته يا كليدهاي Ctrl + T‌ را زده و آنها را مانند زير قرار دهيد.
    [​IMG]



    Opacity‌ لايه را كم كنيد تا حدفاصل تخم مرغ ها از پشت آن نژمعلوم شود سپس با ابزار كمند چند ضلعي (Polygonal Lasso) قسمت هاي اضافي را حذف كنيد تا چيزي شبيه زير به وجود بيايد.

    [​IMG]


    كليد Ctrl‌را گرفته و روي لايه ي پارچه كليك كنيد تا در حالت انتخاب قرار گيرد سپس به منوي Filter > Liquefy رفته يا كليدهاي Shift + Ctrl + X‌را زده و تنظيمات زير را اعمال كنيد.
    [​IMG]



    Blending Mode‌ را نيز به Soft Light‌ تغيير دهيد.
    [​IMG]



    به منوي Image > Adjustments > Hue/Saturation رفته يا كليدهاي Ctrl + U‌ را زده و تنظيمات زير را اعمال كنيد.
    [​IMG]



    دوباره به منوي Image > Adjustments > Selective Color رفته و تنظميات زير را اعمال كنيد.

    [​IMG]

    حالا همان كارهاي قبلي را براي يكي ديگر از تخم مرغ ها انجام دهيد سپس با رفتن به منوي Layer > Merge Down‌ يا زدن كليدهاي Ctrl + E لايه ها را در هم ادغام كنيد. سپس در يك لايه ي جديد به منوي Filter > Sharpen > Sharpen‌ برويد.
    [​IMG]


    حالا دولايه ي جديد ديگر درست كرده و با ابزار قلم مو هر كدام را در يك لايه رنگ كنيد. سپس Blending Mode‌ را به Soft Light تغيير دهيد.
    [​IMG]



    حالا ما بايد رنگ تخم مرخي كه در سمت چپ قرار دارد را تغيير دهيم براي اين كار از لايه ي آن يك كپي تهيه نموده و روي لايه ي كپي به منوي Image > Adjustments > Hue/Saturation‌ رفته يا كليدهاي Ctrl + U‌ را زده و تنظيمات زير را اعمال كنيد.
    [​IMG]
    [​IMG]





    حالا يك Brush‌ مانند زير وارد كرده و آن را كمي بچرخانيد.
    (از آدرس : http://www.deviantart.com/deviation/37536715/ ?qo=10&q=by%3Aanarasha-stock&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps مي توانيد Brush‌ را دريافت كنيد.)
    [​IMG]



    ابزار پاك كن را انتخاب نموده و قسمت هاي غير ضروري را پاك كنيد سپس به منوي Image > Adjustments > Hue/Saturation رفته يا كليدهاي Ctrl + U‌ را زده و تنظيمات زير را اعمال كنيد.
    [​IMG]


    [​IMG]


    به منوي Layer > Add Layer Mask > Reveal All‌ رفته و سپس ابزار گراديان را فعال نموده تا قسمت هاي معلوم نقش و نگارها بهتر جلوه داشته باشند.
    [​IMG]




    حالا همين كار را در يك زاويه ي ديگر انجام دهيد .
    [​IMG]



     
    AftabGardoon از این پست تشکر کرده است.
  2. کاربر ویژه

    تاریخ عضویت:
    ‏25/11/10
    ارسال ها:
    8,717
    تشکر شده:
    4,395
    امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    ادامه

    يك تصوير مانند زير باز كنيد .

    [​IMG]


    لايه را بالاترين لايه قرار دهيد.
    [​IMG]



    Blending Mode‌ را به Hard Light‌ تغيير داده و Opacity‌ را تا 55%‌ كاهش دهيد. حالا همان ابزار گراديان مشكي را انتخاب كرده و در لايه ي بالاي تخم مرغ ها آن را انجام دهيد.
    [​IMG]



    حالا به منوي Layer > Remove Layer Mask > Apply ‌ رفته و از لايه با رفتن به منوي Layer > Duplicate Layer‌ يا زدن كليدهاي Ctrl + J‌ يك كپي تهيه نموده و به منوي Layer > Add Layer Mask > Hide All رفته و دوباره گراديان سفيد را فعال كنيد.
    [​IMG]




    به منوي Layer > Merge Visible رفته يا كليدهاي Shift + Ctrl + E‌ را زده تا لايه ها در هم ادغام شوند سپس به منوي Image > Adjustments > Levels‌ رفته يا كليدهاي Ctrl + L‌ را زده و تنظميات زير را اعمال كنيد.

    [​IMG]


    حالا با زدن كليدهاي Ctrl + J‌ از لايه يك كپي تهيه نموده و به منوي Filter > Blur > Gaussian Blur رفته و تنظيمات زير را اعمال كنيد.
    [​IMG]


    Blending Mode‌ را به Darken تغيير داده و Opacity ‌ را تا 90%‌ كاهش دهيد.
    [​IMG]



    با زدن كليدهاي Ctrl + E‌ لايه ها را در هم ادغام نموده و با زدن كليدهاي Ctrl + J از لايه ي جديد يك كپي تهيه نماييد سپس به منوي Filter > Sharpen > Sharpen رفته و Opacity را تا 60%‌ كاهش دهيد.

    تصویر نهایی :

    [​IMG]
     
    AftabGardoon از این پست تشکر کرده است.