1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش ساخت علفزار

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏28/11/10 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر ویژه

    تاریخ عضویت:
    ‏25/11/10
    ارسال ها:
    8,717
    تشکر شده:
    4,395
    امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    1) يک فايل جديد در اندازه دلخواه بسازيد.

    2) در قسمت انتخاب رنگ، رنگ پس زمينه را 336600 و رنگ روی کار را 669900 انتخاب کنيد.

    3) Filter>Render>Clouds را اجرا کنيد.

    4) Filter>Noise>Add noise را با مقادير: Amount=16, Gaussion, Monochrome اجرا کنيد.

    5) Filter>Stylize>Wind را با انتخاب Stagger و From Right به تعداد 4 بار پشت سر هم اجرا کنيد. ( يا پس از يک بار اجرا 3 بار Ctrl+F را فشار دهيد.)

    6) Filter>Disort>Twirl را با مقدار 50 درجه اعمال کنيد.

    7) Filter>Stylize>Wind را با متد Stagger و جهت From Right اجرا کنيد.

    8) Image>Rotate Canvas>90 CW

    9) شما ميتوانيد با رنگ های ديگر و Clouds های متفاوت آن را اجرا کنيد.