1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عدسی تدریجی جدیدترین فناوری برای اصلاح دید میانسالان استفاده می شود

شروع موضوع توسط para3to ‏16/7/12 در انجمن تازه های پزشکی

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    به گزارش انجمن علمی اپتومتری فرهاد صحرایی افزود : افراد بالای 40 سال در جامعه ما در 10 سال آینده از مرز 40 میلیون نفر خواهند گذشت و این امر لزوم توجه هر چه بیشتر به بحث بینایی این قشر از جامعه را می طلبد .
    وی خاطر نشان كرد : یكی از آخرین فناوری ها در زمینه اصلاح بینایی میان سالان و افراد 40 سال به بالا استفلاده از عدسی های تدریجی در عینك های طبی است كه این دسته از عدسی ها قابلیت استفاده در فواصل ، شرایط مختلف و متغیر از جمله مطالعه ، كار با رایانه ، تلویزیون و رانندگی را بدون نیاز به تعویض عینك را دارا هستند.
    به گفته وی این گونه عدسی ها دارای تراش و تكنولوژی خاصی بوده و قدرت این عدسی ها در قسمت های مختلف متفاوت است و می توانند كلیه نیازها و ویژگی های بینایی فرد را تأمین كنند.
    صحرایی افزود: تغییرات فیزیولوژیك در دید افراد از حدود 40 سال به بالا رخ می دهد و لازم است این قشر از افراد جامعه هر سال و یا حداكثر 2 سال یكبار جهت بررسی مشكلات بینایی خود به اپتومتریست ها و متخصصان چشم پزشكی مراجعه منظم داشته باشند.
    وی از برگزاری پانزدهمین كنگره سراسری اپتومتری ایران كه از 8 تا 10 شهریور ماه سال جاری خبر داد.
    صحرایی افزود :با توجه به اهمیت موضوع بینایی سالمندان در جریان این كنگره آخرین دستاوردها و فناوریها در زمینه ساخت و ارائه عینك های طبی ، عدسی های تماسی ، عدسی های تدریجی ، عینك های آفتابی ، مشكلات بینایی كودكان و سالمندان مورد بحث و تبادل نظر علمی اساتید و اندیشمندان علوم بینایی از سراسر كشور قرار خواهد گرفت .
     
    یک شخص از این تشکر کرد.