پاسخ : اگه نفر قبلي بيفته تو بغلت چيكار مكني؟ دیگه این پست های دنباله دار خوب داره منحرف میشه :confused0075: دیگه کم مونده بگن اگه نفر قبلیت....................:confused0075:یا بگن اگه نمیدونم نفر بعدیت ............................... :confused0075:و به همین منوال نه توروخدا تعارف نکنید بگین دیگه..... جوو بچه بازی راه نندازید...
پاسخ : اگه نفر قبلي بيفته تو بغلت چيكار مكني؟ ایمان جان داداش گلم حالا اگه مثلا شما بغل من بیفتی یا من بغل شما واقعا همینطوریه ؟؟ یعنی شما دنیای مجازی رو با دنیا واقعی یکی میدونی؟
پاسخ : اگه نفر قبلي بيفته تو بغلت چيكار مكني؟ شما بحث خانم و آقا شو در نظر بگیر ...... یه زمانی همش فکر میکردم چرا همه ازدنیای مجازی بد میگن چرا این دنیا رو خیلی ........... و................ و.................... و...................... میدوننند الان چند وقته جوابشو گرفتم چون هرکی میاد توی این دنیا دیگه واقعیت رو فراموش میکنه دیگه اون نیست که باید باشه و دیگه خودت تا تهش بخون ..... هر طور راحتین رفتار کنید .. به حرفای منم زیاد توجه نکن عزیز به قول بنده خدا ..... بماند بیخیال
پاسخ : اگه نفر قبلي بيفته تو بغلت چيكار مكني؟ ایمان جان به بغل من خوش آمدی داداشی! یه ماچ بده بیاد عیدتم خیلی مبارک باشه انقدرم از دست ما بچه های شیطون عصبانی نشو :tongue0013::love0041::ghalb:
پاسخ : اگه نفر قبلي بيفته تو بغلت چيكار مكني؟ از وقتی گشت ارشاد اومده خانوما از این پست در رفتن ما هی از بغل یه سیبیل کلفت میوفتیم تو بغل یه سیبیل کلفت دیگه! قربوت داداش دیگه روبوسیو اینا رو تعطیل کنیم که صورتم داره میسوزه! منم ازت پندای خوب یاد میگیرم، خوبه؟:laughingsmiley: