1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کسب نتايج مطلوب در درمان ضايعات نخاعي با سلول هاي بنيادي در مرحله آزمايشگاهي

شروع موضوع توسط para3to ‏10/7/12 در انجمن تازه های پزشکی

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    کسب نتايج مطلوب در درمان ضايعات نخاعي با سلول هاي بنيادي در مرحله آزمايشگاهي

    خراسان - مورخ سه‌شنبه 1391/04/20

    رئيس مرکز تحقيقات سلولي و مولکولي دانشگاه علوم پزشکي تهران از اجراي پروژه هاي تحقيقاتي در زمينه درمان ضايعات نخاعي با استفاده از سلول هاي بنيادي خبر داد و گفت: در اين پروژه ها به نتايج مطلوبي در مرحله آزمايشگاهي دست يافتيم.دکتر محمد تقي جغتايي در گفت وگو با مهر اظهار داشت: براي درمان ضايعات نخاعي روش هايي در نظر گرفته مي شود که درمرحله آزمايشگاهي است.
    وي استفاده از فاکتورهاي رشد مغزي را يکي از اين روش ها دانست و اظهار داشت: در اين روش فاکتورهاي رشد تزريق مي شود و آثار آن در درمان ضايعات نخاعي بررسي مي شود.جغتاي ژن تراپي را از ديگر روش هاي درماني دانست و در اين باره توضيح داد: در اين روش با دستکاري ژن ها اقدام به از بين بردن فاکتور بيماري و يا توليد ژني خاص براي درمان ضايعات نخاعي مي شود.
    وي سلول درماني را از ديگر روش هاي درماني براي ضايعات نخاعي عنوان کرد و ادامه داد: در اين روش با استفاده از انواع سلول هاي بنيادي روش هايي براي درمان اين نوع ضايعات ارائه مي شود.جغتايي با بيان آن که اين روش ها با اجراي 8 پروژه تحقيقاتي در اين مرکز به کاربرده شد، تاکيد کرد: اين مطالعات در مرحله آزمايشگاهي و حيواني بوده است و نتايج مطلوبي از اين آزمايش ها به دست آورديم ولي براي درمان ضايعات نخاعي نياز به ترکيبي از روش هاي مختلف است.