1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دايي با تاخير آمد، پرسپوليسي‌ها بدنسازي كردند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏12/1/11 در انجمن لیگ ایران

  1. Sert oğul

    تاریخ عضویت:
    ‏12/11/10
    ارسال ها:
    17,621
    تشکر شده:
    6,352
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: تمرين پرسپوليس امروز در آكادمي ملي المپيك دنبال شد.
    [​IMG]

    به گزارش خبرگزاري فارس‌، تمرين پرسپوليس ساعت 10:25 صبح امروز در سالن سنجش آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن به مدت 10 دقيقه به حركات كششي پرداختند و سپس زير نظر مولايي با دستگاه‌هاي بدنسازي به كار با وزنه پرداختند.

    * علي دايي با 25 دقيقه تاخير در محل تاخير حضور پيدا كرد. او با لباس شخصي ابتدا با مياچ برخورد بسيار گرمي داشت و سپس با ساير اعضاي كادر فني به گفت‌وگو پرداخت. دايي چار سرماخوردگي شده است.

    * آرفي از ناحيه كتف دست چپ دچار آسيب‌ديدگي جزئي شد.

    * پيروزي تيم ملي مقابل قطر در اولين گام جام ملت‌هاي آسيا و بررسي مطبوعات سوژه اصلي تمرين بود.

    * بازيكنان پرسپوليس از عملكرد مطلوب غلامرضا رضايي تمجيد كردند و او را باعث موفقيت تيم ملي مي‌دانستند.

    * در تمرين امروز تنها بازيكنان ملي‌پوش غائب بودند. البته يحيوي نيز با اجازه دايي حضور نداشت.

    * در هنگام دويدن بازيكنان، سپهر حيدري و وحيد هاشميان در جلوي صف ايستاده بودند و ساير بازيكنان مانند شيث رضايي در انتهاي صف حضور داشتند.

    * عليرضا حقيقي تمرينات ويژه‌اي را كه بيشتر كار با دستگاه بود انجام داد.

    *عليرضا حقيقي به عنوان مترجم سكوبرت و مولايي مربي بدنساز پرسپوليس به عنوان مترجم مياچ ايفاي نقش مي‌كردند.

    * نكته جالب اين بود كه مياچ كه تازه چند روزي است به ايران آمده كلمات فارسي را ياد گرفته و به خبرنگاران در هنگام ورودشان خيرمقدم گفت. مياچ سابقه كار كردن در ايران به عنوان دستيار ايويچ را دارد.

    * پرويز كماسي نيز در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا كرد و در كنار حسين عبدي نظاره‌گر تمرين پرسپوليسي‌ها بود.

    * علي دايي در حاشيه تمرين امروز به مطالعه روزنامه‌هاي ورزشي پرداخت.

    * پخش موزيك در آكادمي ملي المپيك باعث شده بود بازيكنان با شور و حال خاصي تمرين كنند. در اين بين مجتبي زارعي بيشتر از همه خوشحال بود.

    * مازيار زارع با اجازه دايي زودتر از سايرين آكادمي ملي المپيك را ترك كرد.

    * برخلاف اعلام سايت باشگاه پرسپوليس بازيكنان امروز به هيچ عنوان تست ندادند و فقط به دليل مشكلات زمين درفشي‌فر در آكادمي المپيك تمرين كردند.

    * مسئولان آكادمي ملي المپيك در تمرين امروز همكاري خوبي با خبرنگاران داشتند.

    *برخي بازيكنان با استفاده از وسايلي كه موجود بود به تمرين ژيمناستيك پرداختند.

    * در پايان تمرين علي دايي دقايقي با بازيكنان به گفت‌وگو پرداخت.