پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی اسعد گرگانی در شعر فوق العاده زبایش با نام امید دیدار میگه : چه خوش روز بود روز جدایی /گر با وی نباشد بی وفایی اگر چه تلخ باشد فرقت یار/در او شیرین بود امید دیدار خوش است اندوه تنهایی کشیدن/گر باشد امید باز دیدن چه باشد گر خورم صدسال تیمار/چو بینم دوست را یک روز دیدار اگر یک روز با دلبر خوری نوش/کنی تیمار صدساله فراموش
پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی من هیچ کدام رو دوست ندارم برای همین هیچکدام رو نخاهم زد:rolleyessmileyanim:
پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی امید اقا از این که یکی رو دوس داری اما غرور نذاره بهش بگی .از این که اون کسی رو که دوس داری روت گوشی رو قطع کنه با هاش دعوا کنی از سر اصبانیت اونم بگه دیگه نمیخوامت اونم بعد 5 سال سخت نیست . از دوس داشتن و عشق متنفرم
پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی بلاتکلیفی بدترین چیزه .ادم نمیدونه چرا و چه جوری و......کاری بکنه که بد نشه.اگه بدونی برمیگرده و به تو میگه عاشقتم دوستت دارم انتظار زیبا ترین حسه و از اونجایی که این اتفاق پیش نمیاد بدترینه.گاهی انسان برای این که بیشتر درباره چیزی فکر کنه باید تنها باشه اما تنهایی زیاد کشندس پس بدترینه.دلتنگی برای کسی که دوس داری سختترینه چون شاید دیگه نیاد و تو تا ابد دلتنگ بمونی .هر 4تاش بدترینن
پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی شاید دلتنگی برای اونی که میخوایش سخت تر و بد تر از بلا تکلیفی باشه.!
پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی انتظار: بستگی داره که ادم به انتظار چی باشه . اگه انتظار یه نفر و یا یک زمان رو داری این شیرینه . ولی از انتظار توی صف خیلی بدم میاد ! دلتنگی . اونم بستگی داره که دلتنگ کی باشی . کسی که بالاخره میبینیش کسی که نمیبینیش ! ولی درکل بازم شیرین و قابل تحمله . من عاشق تنهایی ام . ولفی اینو بدونید که هیچ ادمی هیچ وقت تنها نیست چون خدا هست اما اگه منظور از تنهایی بین ادما باشه من نهایی رو خیلی دوست دارم چون به خدا نزدیک ترت میکنه . واما بلاتکلیفی : ازش متنفرم . ادم نمیدونه باید دقیقا چکار کنه ! مثل همین قضیه کنکور که من بلاتکلیفم واسه کنکور بالاخره بخونم یا نه . کاری که میکنم مطمئنه ؟ نکنه اصل قضیه یه چیز دیگه است . عمرم تلف نشه . کلا خیلی بده دیگه حالا تو هر موردی.
پاسخ : کدوم حس بدتره و دوست نداری؟؟؟+نظرسنجی تنهایی و دوست دارم خیلی چیزهایی که تو ترس با هم بودن هست تو تنهایی نیست منو که اذیت نمیکنه خیلی وقتها دنبال یه وقتی ام که با خودمو خدام تنها باشم :ghalb: ولی از بین اتتظار و دلتنگی دوتاش سخته انتظار سختره از نظرم ولی زدم دلتنگی نتایج خراب شه:tongue0013: