پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! تا تو پروفایل یکی باهش (منظور پسر ) گپ میزنی برداشت بد میکنن انجمنه که ما داریم :blinksmiley:
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! من آخرش نفهمیدم این بخش آزاد کجاس گوشه گوشه انجمن رو گشتم پیداش نکردم آخه اینم کاربره انجمنه داریم
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! من که هیچ وقت خواب نمیبینم دیشب خواب دیدم بایکی ازمدیرا سر تاپیک دعوام شده... خوابه من میبینم؟ انجمنه داریم؟
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! می ان صحبت از آزادی می کنن بعد تا یه تاپیک تو بحث آزاد زده می شه شروع می کنن به دعوا انجمه ما داریم:blinksmiley:
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! ميام 4 ساعت وقت ميذارم اين همه پست ميذارم پستام فرومو فرا گرفته يه ارتقا درجه به آدم نميدن...انجمنه ما داريم؟
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! بهترین مطالب رو داره ولی انصافا عجب انجمنی داریم :tongue0013:
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! آخه کجای دنیا رو دیدی که مدیر بازنشسته بشه رنگش بپره ولی تموم دسترسی هاش فعال باشه. این انجمنه ما داریم آخه؟ واقعا این انجمنه که ما داریم؟ نه واقعا این انجمنه؟
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! به همه مدال مهربانی و اعتماد و ادب و اخترام و وفاداری و ............... میدن به ما نمیدن ینی ما مهربون و مودب نیستیم؟این انجمنه ما داریم؟
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! از زمان داییناسورها اومدم عضو شدم بهترین مطالبو گذاشتم دو ماه واسم یه مشکلی پیش میاد نمیتونم بیام میبینم یکی تازه از راه اومده پستاشم از من کمتره و کیفتش پایینتره شده ناظم انجمن اخه این انجمنه ما داریم؟
پاسخ : انـــجــمــنه مـــا داریـــم !!!! یه بخش دیدنی و شنیدنی داریم میری توش همچی هس عکس خنده دار و عکس بازیگر و داستان و............. عجب انجمنی داریم اخه این انجمنه ما داریم؟