وقتی ناراحت هستی با کدوم از موارد زیر آروم میشی و آرامش پیدا می کنی؟؟ اسم اونایی که آرومت می کنه رو بگو
پاسخ : وقتی ناراحتی با چی آروم میشی؟؟؟ شماره 15 موسيقي خيلي آرومم مي كنه..چه گوش كنم چه خودم بزنم..وقتي دلم ميگيره ها اصلا گيتاره ميگه بيا منو بزن..يكمم كه ميزنم اشكم در مياد..اصلا داستاني دارم من با اين گيتاره
پاسخ : وقتی ناراحتی با چی آروم میشی؟؟؟ سلام گزینه هشت(فحش دادن)خیلی برام جالب بود وجای خیلی بحث داره!! من کلا گذشت زمان وحرف زدن باکسی که مورد اعتماد ودوستش دارم:ghalb: راستی بچه ها کاش شماره نمی زدین هی می رفتم شماره ها روچک میکردم ببینم یعنی چی!تنبلاااااااااااااااا:confused0075:
پاسخ : وقتی ناراحتی با چی آروم میشی؟؟؟ شماره 15 رو اکثرا انتخاب میکنم و بعدش 14 اونم توی یک خیابون خلوت مخصوصا اگه بحث محدودیت نبود نصف شب و زمانی که خیابون خلوته چی میشد....... نزدیک به یکسالی هست که با این موزیک آروم میشم ************** ****************** ******************* ///*********** ************/ *************/********* و این یکی **************************************************. ***************************************///////*************
پاسخ : وقتی ناراحتی با چی آروم میشی؟؟؟ 6-دلداری عشقم15-موسیقی16-خوابیدن گریه هم ارومم میکنه که جز این 20مورد نبود