پاسخ : چت باکس سلام به همه ي دوستان...مجيد جان ( اگر اشتباه نكنم اسمت مجيد بود ديگه آره؟Amon Amarth ) دليل اينكه چتروم پايينه همونطور كه دوستان گفتن يكيش اينه كه حواس كاربر به فعاليتش باشه و وسوسه نشه كه بره واسه چت تو چت باكس به نظر شخصي خودم هم اگر پايين سايت باشه بهتره چون جاي مناسب تري داره و كلا هماهنگ ميشه با سايت و چون پايين سايت مي تونه مثلا نمايانگر پايان فعاليت مديران و كاربران باشه و براي رفع خستگي اونها قرار داده شده. كاربران جديدي كه لطف مي كنن و ثبت نام ميكنن خيلي ممنون كه تو چت باكس آي ام ميذارن و من هم هروقت آن باشم حواسم هست ولي اگر زود تر مي خوان جواب بگيرن به بنده يا ديگر مديران اگر پيام بدن زود تر جواب خواهند گرفت... به شخصه همينجا اعلام مي كنم هر كس سوالي در مورد امور فروم داشت بنده در خدمتم... مرسي از همه ايمان هيدن
پاسخ : چت باکس بالا یا پایین باشه به حال من یکی فرقی نمی کنه کلاً زیادم چت باکس علاقه ای ندارم. چیزاییم که میگم برای خودم نیست. نظری بود دادم برای اینکه گفتم شاید به نفع سایت باشه. در نهایت سود و زیان سایت به من نمیرسه. پیشنهادی بیش نبود. ممنون که نظرمو خوندید.