پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** تبریک بچه ها.رسیدن به مدارج بالا تو زندگیتون رو آرزو می کنم
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** سلام به همتون تبریک میگم عزیزان ایشالا بتونیم با در کنار هم بودن بهترین باشیم ...
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** تبریک صمیمانه من را نیز بپذیرید. امیدوارم موفق باشی. خیلی خوشحال شدم از ارتقا درجت.
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** منم به این سه دوست خوب و عزیزمون تبریک میگم و از فعالیت بسیار خوبشون سپاسگذارم صمیمانه. :ghalb:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** محمد 3 تا ان:blinksmiley::happy0199::happy0199::happy0199::happy0199:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** عذر میخوام ویرایش شد. :happy0025:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** عجبا............ ببینید چطوری داره با هویته ما بازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ما سه تاییم چرا هی میگید دو تا؟! اگه میگید دو تا چرا ما سه تاییم؟!
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** تـــــــــــــــبريكـــــــــ ميگمـــــــــــــــ اميدوارم موفــــــق باشيد:love0041:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** ممنون از تمام کسانی که با حمایتشون تونستن منو به این مقام برسونن :ghalb: آرزوی موفقیت
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** :ghalb: باز تبریک میگم به شما سه عزیز.:ghalb: