سلام بچه ها مهرداد جان دوست عزیزم ارتقا به سمت ناظم انجمن رو به شما تبریک گفته هم چنین آقا مجید ، ارتقا شما را به مدیریت بخش حیوانات و گیاهان تبریک گفته و آخرین نفر ، داداش کوچیک خودم ، BlackPoosh عزیز ، ارتقا تو رو هم به سمت مدیریت انجمن تبریک میگم عزیزم من یه حسی بهم میگه شاید اسمش رضا یا علیرضا باشه ، نمیدونم حسی گفتم. هر چند دیروز باید تبریک می گفتم و دیر شده ولی از اینکه در جمع ما هستید و فعالیت میکنید خوشحالیم موفق باشید تبریک مجدد به شما دوستان عزیز
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید (بابت ارتقا) ** تبریک به اقا مجید Amon Amarth Emperorواقا مهرداد امیدوارم موفق باشین ودوست دیگه BlackPoosh
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** سلام منم تبریک میگم به دوستان موفق باشید:love0041:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** بابت تبریک ممنون.............:love0041::love0041:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** به به به...موفق باشيد بچه ها...من ناظم شدن شما 2 تارو دارم از الان مي بينم...تبريكككككك
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** [STICK]به به به...موفق باشيد بچه ها...من ناظم شدن شما 2 تارو دارم از الان مي بينم...تبريكككككك [/STICK] اولا که سه نفرن!دوما مهردادناظم هست که!سوما آینه بینی مگه؟:blinksmiley:
پاسخ : ** تبریک به مهرداد عزیز و آقا مجید و BlackPoosh گل(بابت ارتقا) ** منظورم مجيد و بلك پوش بود ديگه..ناظم ميشن..:happy0199: بله من 4 ترم آينه بيني پاس كردم فقط