پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Lemon ليمو Lemon جنس بی ارزش ، بنجل That car is real lemon آن ماشين واقعا بنجل است.
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Lettuce کاهو Lettuce پول Put your lettuce on the table, then we’ll talk پولتو بذار رو ميز ، بعد با هم صحبت ميکنيم.
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Pea نخود سبز Like two peas in a pod معادل " سيبی که از وسط دو نصف کرده باشند " Jan and Johanna are like two peas in a pod جن وجانا مثل سيبی هستند که از وسط نصف کرده باشند.(خيلی شبيه هم هستند.) Pea brain احمق He is such a pea brain واقعا يک احمقه!
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Peach هلو ، شفتالو A real peach معرک س! خيلی نازه! (اين اصطلاح معمولا به طنز وبر خلاف معنايي که دارد هم استفاده ميشود.يعنی به معنای " بد" ، "بدترکيب" و "کسل کننده" That guy’s a real peach يارو واقعا معرکه است. ...Peach of a استاد و بهترين شخص در يک مسله She’s peach of a teacher او واقعا بهترين معلم است. Peachy فوق العاده – عالی !Your idea is really peachy نظرت واقعا عاليه!
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Pickle خيار ترشی – سرکه Pickled مست She is usually pickled by noon او معمولا ظهر نشده مست است. Pickle مخمصه – هچل I really got myself into a pickle this time اين دفعه واقعا تو هچل افتادم.
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Potato سيب زمينی Couch potato کسی که از شدت تتبلی مدام ولو است. He is such a couch potato او واقعا چسب کاناپه است Hot potato هر چيزی که بتواند خطرناک ومشکل ساز باشد اختلاف نظر در مورد موضوعی حساس This situation is real hot potato اين وضعيت واقعا خطرناک است Small potato کم اهميت That’s small potatoes compared t the real problem با مشکل جدی ای که داريم ، اين خيلی کم اهميت است.
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Prune آلو – گوجه برقانی - آلو خشک Wrinkled as a prune بسيار چروکيده He’s wrinkled as a prune خيلی پيروچروکيده است.
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Tomato گوجه فرنگی Tomato دختر يا زن جذاب (در فارسی معادل هلو پوست کنده) A good-looking tomato brought me my change يک هلو پوست کنده ی خوشگل پولم را برايم آورد.
پاسخ : خوراکی ها در اصطلاحات انگلیسی Tea چای It's not my cup of tea چیزی نیست که من بهش علاقه داشته باشم I wouldn't do it for all the tea in China اگه تمام دنیا رو هم به من بدن این کار رو نمی کنم It's as good as a chocolate teapot به درد هیچ کاری نمی خوره