پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Adjectives and Adverbs قید و صفت صفت: کلمه ای است که اسم را توصیف می کند. جای صفت در انگلیسی قبل از اسم و بعد از فعل to be خواهد بود. هر چه تعداد صفتهای یک اسم بیشتر باشد، شنناسایی اسم مورد نظر آسانتر خواهد بود. در صورتی که یک اسم بیش از یک صفت داشته باشد، همه صفتها به جز دو صفت آخر که با and به یکدیگر متصل می شوند، با کاما " ، " از یکدیگر جدا می کنیم. She is a good girl She is a good and kind girl She is a good, kind, smart, polite and pretty girl او دختر خوب، مهربان، باهوش، مودب و زیبایی است. قید: قید کلمه ای است که نحوه انجام فعل را نشان می دهد. در انگلیسی برای ساختن قید، کافی است به صفت " LY " اضافه کنیم Adjective + Ly = Adverb slow + ly = slowly quiet + ly = quietly fluent + ly= fluently quick + ly = quickly در انگلیسی جای قید بعد از فعل و در صورتی که در جمله مفعول وجود داشته باشد، بعد از مفعول است. قید حالت+ فعل + فاعل قید حالت + مفعول + فعل+ فاعل She speaks quickly او سریع صحبت می کند She speaks English quickly او سریع انگلیسی صحبت می کند توجه: کلمات زیر هم صفت و هم قید هستند. یعنی برای تبدیل شدن به قید نیازی به " LY " ندارند. روشن است که در صورتی که این کلمات قبل از اسم به کار روند صفت هستند و در صورتی که بعد از فعل به کار روند، قید محسوب می شوند. fast سریع hard سخت، مشکل much زیاد short کوتاه high بلند (برای ارتفاع) enough کافی loud بلند (برای صدا) little کم far دور low پایین (برای ارتفاع و صدا) late دیر long طولانی near نزدیک straight رک، مستقیم early زود It's a hard job کار سختی است (صفت) She always works hard او همیشه به سختی کار می کند (قید) He usually speaks enough او معمولا به اندازه کافی صحبت می کند (قید) I have enough money من پول کافی دارم (صفت) My father is a straight man پدر من مرد رکی است ( صفت) Please go straight on لطفا مستقیم بروید (قید)
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی hard.........hardly کلمه hard به معنای سخت ، هم صفت و هم قید حالت است. و hardly به معنای به ندرت از قیود تکرار است. بنابر این به هیچ وجه قید برای hard محسوب نمی شود. باید یاد آور شویم که جای hardly در جمله قبل از فعل اصلی است. She studies hard او سخت درس می خونه She hardly studies English او به ندرت انگلیسی می خونه She hardly studies hard او به ندرت سخت درس می خونه loud .... loudly... aloud هر سه قید هستند اما فقط loud صفت هم هست. you have a (loud- loudly- aloud) voice شما صدای بلندی دارید (در این جمله فقط کلمه loud به عنوان صفت مناسب است) please speaks (loud- aloud- loudly)l لطفا بلند صحبت کنید (در این جمله هر سه کلمه می توانند استفاده شوند) Good ..... Well هر گاه در فارسی لغت خوب صفت باشد، ترجمه آن در انگلیسی " good " می شود و هرگاه خوب قید باشد، ترجمه آن در انگلیسی well می شود. He is a good swimmer او شناگر خوبی است (صفت) He swims well او به خوبی شنا می کند (قید) توجه: در صورتی که well بعد از فعل to be و افعال ربطی قرار بگیرید، صفت محسوب می شود. How are you?? I'm well, Thank you حالتون چطوره؟ خوب، متشکرم
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Time and prepositions حروف اضافه مربوط به زمان حروف اضافه مربوط به زمان در انگلیسی عبارتند از : 1- ON هر گاه قید زمان در انگلیسی یک روز باشد، قبل از آن از حرف اضافه "On " استفاده می کنیم. on .... Friday ........ the first day of school ........ the first day of June ........ Friday morning در روز جمعه در روز اول مدرسه در روز اول جون در صبح جمعه 2- In the هر گاه قید زمان به قیودی کوچکتر از روز تبدیل شود، حرف اضافه مربوط به آن In the خواهد بود. In the ......... day ................. night ................. morning ................. afternoon ................. evening در روز در شب در صبح در بعد از ظهر در عصر 3- In هر گاه قیود زمان به قیدهایی بزرگتر از روز تبدیل شوند، حرف اضافه آنها In خواهد بود. In ........... week .............. month .............. season .............. year .............. decade .............. generation .............. half a century .............. century در هفته در ماه در فصل در سال در دهه در 25 سال در نیم قرن در قرن 4- At هر گاه قیود زمان به لحظه ای از زمان تبدیل شوند ، حرف اضافه آنها،At خواهد بود. At .............. 6 o'clock .................. midnight .................. dawn ..................sunrise .................. noon .................. sunset .................. dusk .................. night در ساعت 6 نیمه شب سحر طلوع خورشید ظهر غروب خورشید گرگ و میش شب
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی زمان گذشته ساده Simple past tense 1- تعریف: هرگاه عملی حداقل یک لحظه قبل از زمان حال انجام شود و خاتمه یابد، زمان گذشته ساده نامیده می شود. 2- شکل یا طرز ساخت: برای ساختن زمان گذشته ساده کافی است در جمله های حال ساده فعل را به زمان گذشته تبدیل کنیم. در انگلیسی افعال به دوسته با قاعده ( Regular verbs) و بی قاعده ( Irregular verbs) تقسیم می شوند. افعال با قاعده آن دسته از افعال هستند که برای تبدیل شدن به زمان گذشته به انتهای آنها " ed " و یا " d" اضافه می شود. افعال بی قاعده ، فعل هایی هستند که شکل گذشته آنها یا هیچ تغییری نمی کند یا تغییرات آن جزئی است، یا به طور کلی تغییر می کند. Regular verbs: Clean ----------------> Clean ed arrive ----------------> Arrive d Irregular verbs come ............. came go ............. went leave ............. left see ............. saw cut ............. cut sit ............. sat can ............. could must ............. had to am ............. was do ............. did I work here من اینجا کار می کنم من اینجا کار می کردم I worked here توجه 1: در زمان گذشته ساده به هیچ وجه " s" سوم شخص وجود ندارد. He works here --------> He worked here توجه 2: در زمان گذشته ساده در صورتی که در جمله بیشتر از یک فعل داشته باشیم فقط فعل اول به زمان گذشته برده می شود. I I can go could go I want to go I wanted to go توجه 3: در جمله های گذشته ساده فعل کمکی mustبه had to تبدیل می شود. I must go I had to go توجه 4: در صورتی که حرف آخر فعلی " Y" باشد و حرف قبل از " Y" یکی از حروف بی صدا باشد، هنگام تبدیل شدن به گذشته " Y" حذف شده و به انتهای فعل " IED" اضافه می شود. I studied I study توجه 5 : در صورتی که در حالت فوق حرف قبل از " Y" یکی از حروف صدا دار باشد، " Y" تغییری نمی کند و مانند حالت عادی به انتهای فعل فقط " ED" اضافه می شود. I play I played توجه 6 : در زمان گذشته تغییرات فعل (منفی، سوالی، منفی- سوالی ) در صورتی که در جمله فعل کمکی نداشته باشیم با " Did" انجام می شود. باید توجه داشت که با وجود " Did" در جمله، فعل از حالت گذشته خارج شده و به صورت مصدر بدون toبیان می شود. taught here I didn't teach here Did you teach here?l Didn't you teach here?l I در صورتی که در جمله فعل کمکی داشته باشیم، تغییرات فعل طبق قانون افعال کمکی عمل می کنیم. She could pass the exam test She couldn't pass the exam test Could she pass the exam?l Couldn't she pass the exam?l
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی قیود زمان گذشته ساده 3- قیود زمان قیود زمان گذشته ساده عبارتند از YesterdayدیروزThe day before yesterdayپریروزThe other dayچند روز پیشA while agoچند لحظه پیش ago + قید زمان + a few A few days agoچند روز پیشA few months agoچند ماه پیشA few years agoچند سال پیش ago+ قید زمان + عدد l2 days agoدو روز پیش l6 years agoشش سال پیش Last night Last week Last month Last season Last spring Last summer Last automn/fall Last winter Last year Last decade Last generation Last half a generation Last century
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی زمان گذشته استمراری Past Continuous Tense 1- تعریف: هر گاه عملی در زمان گذشته قبل از عمل دیگری در حال انجام بوده باشد، زمان گذشته استمراری نامیده می شود. 2- شکل یا طرز ساخت : برای ساختن زمان گذشته استمراری کافی است am,is,are در زمان حال استمراری به was,were تبدیل کنیم. به این ترتیب که am,isبه was و areبه were تبدیل می شود. was+ verb+ ing were + verb+ ing I am workingمن دارم کار می کنم ( حال استمراری) I was workingمن داشتم کار می کردم (گذشته استمراری) باید توجه کنیم که جمله های گذشته استمراری به تنهایی به کار نمی رود (مگر در جواب یک سوال ) و همیشه باید به همراه یک جمله مکمل با زمان گذشته ساده به کار رود. رابطه بین دو جمله مکمل با دو کلمه when ( به معنی وقتی که) و while ( به معنای هنگامی که ) بر قرار می شود. به این ترتیب که بعد از whenجمله گذشته ساده و بعد از whileجمله گذشته استمراری به کار می رود. گذشته ساده + when + گذشته استمراری گذشته استمراری + while+ گذشته ساده I was working when you cameداشتم کار می کردم که شما آمدید. You came while I was workingشما آمدید، هنگامی که من کار می کردم. توجه : شش فعل زیر ، در صورتیکه در انگلیسی با گذشته استمراری بیان شوند در فارسی ماضی بعید ترجمه خواهند شد. to sit - to stand - to sleep - to wear - to lie down - to lean به ترتیب به معنای نشستن، ایستادن، خوابیدن، پوشیدن، دراز کشیدن و لم دادن I was sitting here من اینجا نشسته بودمHe was sleeping on the benchاو روی نیمکت خوابیده بودHe was wearing a red shirtاو یک لباس قرمز پوشیده بود 3- قیود زمان : قیود زمان گذشته استمراری عبارتند از: قید زمان گذشته + this time I was working this time last week من هفته گذشته این موقع داشتم کار می کردم قید زمان گذشته + ساعت + at He was watching T.V at 8 o'clock last night او دیشب ساعت 8 داشت تلویزیون تماشا می کرد. قید زمان گذشته +all We were studying all last month ما تمام ماه گذشته داشتیم درس می خواندیم
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی to be در زمان گذشته همانطورکه می دانیم am, is در زمان گذشته به was و are به were تبدیل می شود. He us here bnow او الان اینجاست (حال) He was here yesterday او دیروز اینجا بود (گذشته) در صورتیکه افعال to be بعد از یک فعل کمکی قرار بگیرند چه زمان جمله حال باشد و چه گذشته این افعال به be تبدیل می شوند. I can be there on time من می توانم به موقع آنجا باشم I could be there on time من می توانستم به موقع آنجا باشم و چنانچه افعال to be بعد از یک فعل اصلی قرار بگیرند، چه گذشته و چه حال به to be تبدیل می شوند. I want to be with you من می خواهم با شما باشم I wanted to be with you من می خواستم با شما باشم
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی قانون تطابق زمانها Sequence of tence (قابل توجه دوستان عزیز که این مبحث یکی از مهمترین قسمت های گرامر زبان و یکی از پر اشتباه ترین آنهاست. پس حتما توصیه می کنم که متن را بخوانید و سعی کنید همیشه در نوشتار و صحبت رعایت کنید با تشکر هر گاه در انگلیسی دو یا چند جمله به دنبال یکدیگر داشته باشیم، طبق قانون تطابق زمانها در صورتی که فعل اول جمله به زمان گذشته تبدیل شود، افعال جمله های بعدی نیز به زمان گذشته خودشان تبدیل می شوند. Archi-girl) I know that you come I knew that you came می دانم که تو می آیی می دانستم که تو می آیی I'm sure that she can do it I was sure that she could do it مطمئن هستم که او می تواند آن کار را انجام دهد. مطمئن بودم که او می تواند آن کار را انجام دهد. I know that you are working I knew that you were working می دانم که داری کار می کنی می دانستم که داری کار می کنی با توجه به معانی جمله های فوق متوجه می شویم که در فارسی قانون تطابق زمانها وجود ندارد. توجه: در صورتی که جمله دوم بیانگر یک واقعیت طبیعی باشد، قانون تطابق زمانها در مورد آن کاربرد ندارد و همانطوری که می دانیم اینگونه جمله ها را به صورت حال ساده بیان می کنیم. I know that the earth is round I knew that the earth is round می دانم که زمین گرد است می دانستم که زمین گرد است I am sure that the earth orbits around the sun I was sure that the earth orbits around the sun مطمئن هستم که زمین به دور خورشید می چرخد. مطمئن بودم که زمین به دور خورشید می چرخ
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی صفت کلمه ای است که حالت و چگونگی اسم را بیان می دارد و به عبارت دیگر معنی اسم را کاملتر می کند : A good man تقسیمات : از نظر طرز قار گرفتن صفات ، آنها را به دو دسته تقسیم می کنند : الف . صفات مستقیم Atributive Adjectives : اگر صفتی قبل از موصوف ( کلمهی وصف شده یا اسم ) قرار گرفته باشد ، در این صورت مستقیم است : کتاب جالبی an interesting book باید توجه داشت که صفت در این حالت برعکس زبان فارسی است . در انگلیسی صفت مستقیم قبل از اسم می آید، حال آن که در فارسی امروزی بعد از اسم قرار می گیرد. تبصرهی 1 : صفات در انگلیسی همواره یک شکل دارند و با اسامی مفرد و جمع ، مذکر و مونث به یک صورت به کار می روند : بچهی نحیف a weak baby بچههای نحیف weak babies دختر نحیف a weak girl دختران نحیف weak girls توجه : بر تبصرهی فوق ، صفات اشارهی this و that مستثنی هستند که با اسامی جمع به صورت these و those به کار برده می شوند : این سگ this dog این سگها these dogs آن کتاب that book آن کتابها those books تبصرهی 2 : صفات زیر فقط به صورت مستقیم به کار برده می شوند : پیشین ، قبلی former قدیمی olden بیرونی outer داخلی inner مثال : در زمانهای قدیم in olden times پوستهی خارجی an outer skin ب . صفات غیرمستقیم یا خبری Predicative Adjectives : هرگاه صفت بعد از فعل to be و افعالی نظیر feel و appear و seem و look و taste و become و smell که مفهوم to be دارند قرار گیرد ، کاربرد صفت به صورت غیرمستقیم خواهد بود : دختر رنگ پریده است. .The girl looks white جان مریض است. .John is sick تبصره : برخی از صفات همواره به صورت صفت خبری ( غیرمستقیم ) به کار می روند و قبل از اسم در نمی آیند . تعدادی از این صفات عبارتند از : ترسیده afraid خوابیده asleep بیدار awake زنده alive تنها alone ناتوان unable شرمنده ashamed شبیه ، یکسان akin آگاه aware خوشحال glad دور away راضی content متفکر mindful مثال : از سگ می ترسد. .She is afraid of the dog نمی تواند این مساله را حل کند. .He is unable to solve this problem
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی پسوندها Suffixes are letters added at the end of a word to (form a derivative) make another word پسوندها حروفی هستند که به آخر یک کلمه ، اضافه می شوند و تشکیل یک کلمه ی جدید را می دهند . صفت= ful + اسم رنگی colour + ful colourful قدرتمند power + ful powerful مفيد use + ful useful صفت= ous + اسم مشهورfame + ous famouse خطرناک danger + ous dangerous مرموز mystery + ous mysterious صفت منفي=less + اسم بی دقّت care + less careless بی فایده use + less useless نا امید hope + less hopeless اسم=ship + اسم دوستی friend + ship friendship رابطه relation + ship relationship انسانی man + ship manship صفت=y + اسم بارانی rain + y rainy آفتابی sun + y sunny آبکی water + y watery قيد حالت= ly + صفت به روشنی bright + ly brightly با خوشحالی happy + ly happily با ناراحتی sad + ly sadly صفت= ly + اسم دوستانه friend + ly friendly روزانه day + ly daily قیمتی cost + ly costly فعل= en+ صفت کوتاه کردن short + en shorten تیز کردن sharp + en sharpen ضعیف کردن weak + en weaken صفت=al + اسم طبیعی nature + al natural شخصی person + al personal جهانی univere + al universal اسم=ness + صفت خوبی good + ness goodness ضعف weak + ness weakness شغل busy + ness business صفت= en + اسم طلایی gold + en golden چوبی wood + en wooden پشمی wool + en woolen اسم = th + صفت گرما Warm + th warmth درازی hong + th length پهنا wide + th width اسم = tion + فعل توضیح explain + tion explanation جهت direct + tion direction مهاجرت migrate + tion migration اسم= al + فعل ورود arrive + al arrival انکار deny + al denial امتناع refuse + al refusal اسم= ence /ance + فعل وجود exist + ence existence راهنمایی guide + ance guidance مرجع refer + ence reference اسم=ment + فعل توافق agree + ment agreement حرکت move + ment movement مجازات pun ish + ment puni shment اسم = ing + فعل رانندگی drive + ing driving سیگار smoke + ing smoking دو run + ing running صفت فاعلي= ing + فعل خسته کننده bore + ing boring جالب interest + ing interesting تعجّب آور surprise + ing surprising اسم فاعل=er + فعل بازیکن play + er player مدرس teach + er teacher نویسنده write + er writer صفت مفعولي= ed + فعل گيج شده confuse + ed confused هیجان زده excite + ed excited تکان خورده shock + ed shocked Note : Sometimes , some changes happen in the spelling of new words نکته : گاهی اوقات ، با اضافه کردن پسوند ها ، تغییراتی در ساختار کلمه ایجاد می شود.