پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی می .......................ب در جمله هایی که توسط کلمات پرسشی به یکدیگر وصل می شوند، چنانچه فاعلهای آن دو جمله یکسان باشند، دو حالت وجود خواهد داشت. چنانچه در فارسی بعد از کلمه پرسشی می داشته باشیم، در انگلیسی بعد از کلمه پرسشی فاعل خواهیم داشت. اما در صورتی که بعد از کلمه پرسشی ب داشته باشیم، در انگلیسی بعد از کلمه پرسشی به جای فاعل to خواهیم داشت. I know ................ What do I say??? I know what I say می دانم چه می گویم I know what to say می دانم چه بگویم
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Possessive Caseحالت ملکی برای نشان دادن حالت ملکی در فارسی از کسره استفاده می کنیم. ترجمه این کسره در انگلیسی به دو صورت خواهد بود. الف: چنانچه اسم بعد از کسره دز فارسی شخص باشد، ترجمه کسره در انگلیسی s' می شود. Ali's room اتاقِ علی My sister's car ماشینِ خواهرم ب: چنانچه اسم بعد از کسره در فارسی غیر شخص باشد. ترجمه کسره در انگلیسی of می شود. The door of the room در ِ اتاق توجه 1: چنانچه اسم بعد از کسره در فارسی جمع با قاعده باشد، تنها بعد از s' جمع از ' استفاده می کنیم. The boy 's room اتاق پسره The boys' room اتاق پسرها توجه 2: در صورتی که اسم بعد از کسره شخص و جمع آن بی قاعده باشد. برای به وجود آوردن حالت ملکی مانند اسامی مفرد از s' استفاده می شود. The child's room The children's room اتاق بچه ها توجه 3: چنانچه در عبارتی بیش از یک کسره داشته باشیم، تمام کسره ها of ترجمه می شود. The key of the door of the room کلیدِ درِ اتاق در صورتی که اسم آخر شخص باشد، تمام کسره ها به جز آخری به of ترجمه می شوند و کسره آخر s' می شود. The key of the door of Ali's room کلید در اتاق علی
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی اقسام از " of " به معنای از به مفهوم جزئی از کل می باشد. One 1- of my friends is here یکی از دوستانم اینجاست 2- " How " به معنای از کجا می باشد. How do you know that he's sick??l از کجا می دانی که او مریض است. 3- " At " . به معنای از می باشد و در جمله معمولا قبل از اسم مغازه یا فروشگاه به کار می رود. We buy meat at the butcher's ما از قصابی گوشت می خریم. 4- " Since " به معنای از آنجایی که می باشد و در جمله برای بیان علت کار، به کار می رود. Since he is a good boy, I intend to buy him a gift از آنجایی که او پسر خوبی است، قصد دارم برایش یک هدیه بخرم 5- " through " به معنی از و به مفهوم از میان می باشد. I like to drive through clear streets من دوست دام از میان خیابانهای خلوت رانندگی کنم 6- " Than " به معنای از می باشد و بعد از صفات برتر به کار می رود. He's older than I او از من بزرگتر است من از او جوانترم 7- " Out of " به معنی از و به مفهوم از توی می باشد. I'm younger than him Eat out of your plate از توی بشقاب خودت غذا بخور " From " . به معنای از و به مفهوم جدایی است. 8- Take your book from him کتابت را از او بگیر توجه 1: از From می توانیم برای نشان دادن فاصله دو مکان و یا زمان استفاده کنیم. I walk from home to school من از خانه تا مدرسه پیاده می روم (فاصله دو مکان) I work from morning to night من از صبح تا شب کار می کنم. (فاصله زمانی) توجه 2: در صورتی که From بعد از دو مصدر To be و To come به کار رود، به مفهوم اهل جایی بودن است. Where are you from?? Where do you come from?? ?l اهل کجا هستید؟؟ I I'm from Iran.come from Iran. من اهل ایران هستم.
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی جدول زمانها زمان ظرف فعل محسوب می شود. در انگلیسی سه زمان گذشته، حال و آینده وجود داد، که هر کدام به چهار بخش یعنی ساده، استمراری، کامل و کامل استمراری تقسیم می شوند. جدول زیربه طورخلاصه این مطلب را نشان می شدهد. Past ..................... Present ...................Future ساده .........................ساده........................ساده استمراری ...................استمراری................استمراری کامل .........................کامل........................کامل کامل استمراری ...........کامل استمراری.......کامل استمراری
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Simple Present tense زمان حال ساده 1- تعریف: هرگاه عملی در سه زمان گذشته، حال و آینده به صورت تکرار انجام شود، حال ساده نامیده می شود. بنابراین موارد زیر همیشه با حال ساده بیان می شوند. I breath من نفس می کشم 2- حقایق طبیعی The earth is round زمین گرد است 3- کارهای عادتی I smoke من سیگار می کشم 1- کارهای همیشگی 2- طرزساخت یا شکل: برای ساختن زمان حال ساده کافی است علامت مصدر ( to) را حذف کرده و به جای آن فاعل را قرار دهیم. To come -----------> I come To go -----------> I go توجه 1: چنانچه در زمان حال ساده فاعل سوم شخص مفرد باشد، به انتهای فعل s اضافه می کنیم. I come She come s توجه 2: چنانچه آخرین حرف فعل ( z,o,x,ch,sh ) باشد. به جای s ،ا es را به انتهای آن اضافه می کنیم. She washes She passes She goes She teaches She fixes She freezes توجه 3: در صورتی که در یک جمله بیشتر از یک فعل داشته باشیم، s سوم شخص به فعل اول اضافه می شود. She wishes to go توجه 4: جمله هایی که دارای فعل کمکی باشند، هرگز I wish to go s سوم شخص ندارند. I can take you to school من می توانم شما را به مدرسه ببرم She can take you to school او می تواند شما را به مدرسه ببرد. توجه 5: چنانچه آخرین حرف فعل " y" باشد و حرف قبل از آن یکی از حروف بی صدا باشد، به هنگام نوشتن s سوم شخص حذف شده و به جای آن " ies " به فعل اضافه می شود. He studies. Play -----> حرف قبل y از صدا دار است =--------> He plays Study -----> Studies توجه 6: در جمله های حال ساده با فاعل سوم شخص مفرد ، تغییرات فعل (منفی، سوالی، منفی-سوالی) با doesو doesn't انجام می شود. باید توجه داشت که با وجود doesو doesn't اا، s و یا es از انتهای فعل حذف می شود. She doesn't work Does she work?? Doesn't she work? She woks?l
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی قیود زمان حال ساده Adverbs of frequency قیود تکرار قیود تکرار قیودی هستند که با بیشتر زمانها از جمله زمان حال ساده به کار می روند. قیود تکرار به سه دسته تقسیم می شوند. دسته اول: قیدهای این دسته می تواندد در ابتدا، انتها و یا در وسط جمله به کار روند. (منظور از وسط جمله، قبل از فعل اصلی است ). باید توجه داشت که در جمله های سوالی این قیود در ابتدای جمله قرار نمی گیرند. قید های این گروه همگی به معنی گاه گاهی و یا گاهی می باشند . Some times At times on and off off and on now and then every now and then every so often occasionally Once in a while from time to time قید در اول جمله Some times I see her قید در آخر جمله I see her some times. قید در وسط جمله I some times see her دسته دوم: قیدهایی هستند که فقط در وسط جمله یعنی قبل از فعل اصلی (بعد از فعل کمکی) به کار می روند. این قیدهای عبارتند از همیشه always معمولا usually معمولا generally اغلب frequently اغلب often هنوز still هرگز (در جمله های سوالی و منفی ) ever هرگز(در جمله های مثبت با مفهوم منفی) never hardly scarcely به ندرت barely rarely seldom I usually take her to school من معمولا او را به مدرسه می برم شما همیشه می توانید تا ساعت 9 به او تلفن کنید. you can always call him at 9 o'clock توجه: چنانچه در جمله مشتقات to be داشته باشیم ( am,is,are ) این قیدها بعد از مشتقات to be به کارمی روند. He is never at home او هرگز خانه نیست او همیشه اینجاست He is always here دسته سوم: این دسته از قیدها در ابتدا یا در انتهای جمله به کار می روند. هر روز Every day ........................morning ........................afternoon ........................night هر هفته Every week هر ماه Every month هر فصل Every season ...............spring ...............summer ...............autumn/fall ...............winter هر سال Every year هر دهه Every decade هر نسل (25 سال) Every generation هر نیم قرن (50 سال ) Every half a century هر قرن (100 سال) Every century Every day she takes me to school She takes me to school everyday او هر روز مرا به مدرسه می برد.
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Present Continious Tense زمان حال استمراری 1- تعریف: هر گاه عملی در زمان حال ،در حال انجام شدن باشد با زمان حال استمراری بیان میشود. 2- شکل یا طرز ساخت: برای ساختن این زمان در فارسی کافی است مصدر داشتن را که به معنای در حالِ یا مشغولِ می باشد را قبل از فعل زمان حال ساده صرف کنیم. برای ساختن زمان حال ساده در انگلیسی از " ing " و صرف فعل to be در زمان حال ( am,is are ) استفاده می کنیم. به این ترتیب که مشتقات to be را قبل از فعل حال ساده قرار می دهیم و ing را در انتهای فعل می آوریم. من کار می کنم I work I am working من دارم کار می کنم تغییرات فعل در زمان استمراری با ( am,is are ) انجام می شود. Are you going home?l آیا به خانه می روید؟ No. I'm not going home نه من به خانه نمی روم او الان داره کجا زندگی می کنه؟ آنها الان دارند چی کار می کنند؟؟ Where is she living now?l What are they doing now?l توجه1 : اگر 6 فعل زیر در انگلیسی با زمان حال استمراری بیان شوند، در فارسی ترجمه آنها ماضی نقلی خواهد بود. To sit نشستن ایستادن تکیه دادن دراز کشیدن خوابیدن پوشیدن To stand To lean To lie down To sleep To wear Example: I'm sitting من نشسته ام او خوابنیده است او ایستاده است من دراز کشیده ام آنها به دیوار تکیه داده اند او لباس جدیدش را پوشیده است She is sleeping He is standing I am lying down They are leaning against the wall She is wearing her new dress توجه2 : از جمله های حال استمراری با همراه قید زمان آینده می توان جمله هایی با مفهوم آینده ساخت. I am leaving the city tomorrow من فردا شهر را ترک خواهم کرد My parents are flying to Europe next month والدین من ماه آینده به اروپا پرواز خواهند کرد 3- قید زمان : قیود زمان حال استمراری عبارتند از: l 1- now الان- حالا l2- At the present time for the time being فعلا، در حال حاضر، اجالتا l3- at the moment همین لحظه، همین الان l4- today tonight امروز، امشب l5- this ................week این هفته .........................month این ماه .........................season این فصل .........................year امسال .........................decade این دهه .........................generation این 25 سال .........................half a century این نیم قرن .........................century این قرن
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی To do To do به معنای انجام دادن یک فعل اصلی است. بنابر این تغییرات آن یعنی (منفی کردن، سوالی کردن و منفی-سوالی کردن ) در زمان حال با دو فعل کمکی Do ,Does انجام می شود. I do my homework ...فعل اصلی.. من تکالیفم را انجام می دهم I don'tdo my homework فعل اصلی..فعل کمکی من تکالیفم را انجام نمی دهم Do you do your home work??l آیا تو تکالیفت را انجام می دهی؟ Don't you do your homework??l مگر تو تکالیفت را انجام نمی دهی؟ She does her homework او تکالیفش را انجام می دهد She doesn'tdo here homework او تکالیفش را انجام نمی دهد Does she do her homework??l آیا او تکالیفش را انجام می دهد؟؟ Doesn't she do her homework??l مگر او تکالیفش را انجام نمی دهد؟؟
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Must ..... Have to must به معنای باید در صورتی که با دو فاعل I, we به کار رود، مفهوم تمایل شخصی را می رساند و در صورتی که با بقیه فعل ها به کار رود به معنی تبعیت قانون و یا یک دستور اخلاقی است. شکل زیر به صورت خلاصه این مطلب را نشان می دهد. I / we .................+ must ---------->ll تمایل شخصی you,she,he,it,they ...+must ---------->ll تبعیت از قانون، دستور اخلاقی Example: I must watch Tv tonight من باید امشب تلویزیون نگاه کنم(تمایل شخصی) You must stop when the light is red وقتی که چراغ قرمز است باید بایستید She mustn't go to the movies alone او نباید تنها به سینما برود در صورتی که باید مفهوم اجبار داشته باشد، یعنی منظور انجام کاری بر مبنای یک عامل خارجی باشد، در این حالت به جای must از have to و از has to برای سوم شخص استفاده می کنبم. باید توجه داشت که تغییرات فعل در زمان حال ساده با دو فعل کمکی Do ,Does انجام می شود. I have to work from morning to night من مجبورم از صبح تا شب کار کنم I don't have to work from morning to night من مجبور نیستم از صبح تا شب کار کنم Do you have to work from morning to night??l آیا تو مجبوری از صبح تا شب کار کنی؟؟ Don't you have to work from morning to night??l مگه تو مجبور نیستی از صبح تا شب کار کنی؟؟ She has to study hard او مجبور است سخت درس بخواند She doesn't have to study hard او مجبور نیست سخت درس بخواند Does she have to study hard??l آیا او مجبور است سخت درس بخواند؟؟Doesn't she have to study hard??l مگر او مجبور نیست سخت درس بخواند؟؟
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی موارد اختصاصی کاربرد THE 1- قبل از اسامی منحصر به فرد مانند آسمان، زمین، خورشید، ماه، ستارگان و جهان استفاده از حرف The ضروری است. The sky The sun The stars The earth The moon The world 2- قبل از اسم رودخانه ها، دریاها، اقیانوسها، خلیجها، تنگه ها، سلسله جبال و مطبوعات مهم دنیا استفاده از Theضروری است. The Mississippi river رودخانه می سی سی پی دریای سیاه اقیانوس آرام خلیج فارس رشته کوه های آلپ مجله تایم The Black sea The pacific ocean The Persian golf The Alps The Time 3- قبل از اسم کشورها هرگز از حرف تعریف The استفاده نمی کنیم، الف: مگر اینکه اسم به صورت جمع یا اتحادیه بیان شود. The United States of America ایالات متحده آمریکا امارات متحده عربی پادشاهی بریتانیا The United Arab Emirates The United Kingdom ب: در صورتی که کشوری برای اسمی دیگر جنبه صفت داشته باشد، قبل از آن از The استفاده می کنیم. مکزیک آب و هوای گرم دارد آب و هوای مکزیک گرم است 4- قبل از اسم خانوادگی اشخاص از حرف تعریف The استفاده نمی کنیم. مگر اینکه اسم خانوادگی به صورت جمع بیان شود که نشانگز خانواده است. Mr. Brown wants to take a trip Mexico has a warm climate The Mexico climate is warm آقای براون می خواهد به مسافرت برود The Browns wants to take a trip خانواده براون می خواهد به مسافرت بروند 5- قبل از اسم آلات موسیقی، وقتی که منظور نواختن آنها باشد. استفاده از The ضروری است. My sister plays the piano beautifully خواهرم زیبا پیانو می زند. 6- قبل از اسامی Theater (تئاتر) و Cinema (سینما) و movies و Concert (کنسرت) و Opera (اپرا) استفاده از حرف تعریف The ضروری است. the movies tonight I want to go to می خواهم امشب به سینما بروم 7- قبل از اسامی مدرسه، کلیسا، مسحد و بیمارستان در صورتی که رفتن به این مکانها به ترتیب به منظور تحصیل کردن، عبادت کردن و معالجه شدن باشد، حرف تعریف The به کار نمی رود. در غیر این صورت قبل از این اسامی از The استفاده می شود. We go to school to study ما به مدرسه می رویم تا درس بخوانیم Our teachers go the school to teach معلم هایمان به مدرسه می روند تا درس بدهند. 8- قبل از جهات اصلی یعنی شمال، جنوب، شرق و غرب ( North, South, East, West ) ، هنگامی که منظور مکان باشد استفاده از The ضروری است. We usually go to the north in summer ما معمولا در تابستان به شمال می رویم. 9- قبل از ساعت حرکت وسائل نقلیه و قبل از ساعت پخش اخبار از حرف تعریف The استفاده می کنیم. the 6 o'clock bus I often take من اغلب سوار اتوبوس ساعت 6 می شوم. My father always listens to the 8 o'clock news پدر من همیشه به اخبار ساعت 8 گوش می کند. 10- هنگامی که The قبل از بعضی صفات به کار رود، مفهوم آن جمع و نماینده طبقه ای از جامعه می باشد. مریض ( sick) ، فقیر ( poor) ، ثروتمند ( rich ) ، مستضعف ( oppressed ) The sick مریضان The poor فقرا The rich ثروتمندان The oppressed مستضعفان 11- قبل از صفات عالی استفاده از The ضروری است. She's the tallest girl in the class او قد بلند ترین دختر کلاس است.