پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Possessive pronouns--ضمائر ملکی ضمائر ملکی: ضمائر ملکی در انگلیسی به شرح زیر می باشد. Plural ………................SSingular Mine( مال من ) ……………ours ( مال ما) Yours ( مال تو) ………yours (مال شما ) His ( مال او-پسر-) Hers(مال او -دختر )……..…..theirs (مال آنها ) Its( مال آن) ضمائر ملکی کلماتی هستند که جانشین صفت ملکی و اسم همراه آن می شوند. به فرمول ومثال زیر توجه کنید. فرمول: ضمیر ملکی = صفت ملکی + اسم Ex: This is my book ( این کتاب من است) This is mine (این مال من است ) Those are not their dictionaries Those are not theirs
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی قانون دو جمله در فارسی ارتباط دو جمله با "که" برقرار می شود. ترجمه که در انگلیسی " that " می باشد. باید توجه داشت که " that و که" در جمله های فارسی وانگلیسی قابل حذف هستند . I know .........................You come من می دانم. ....... تو می آیی I know that you come من می دانم که می آیی. در دوحالت زیر در انگلیسی به جای " that " از " to" استفاده می کنیم. l 1- چنانچه فاعلهای دو جمله یکی باشند، فاعل جمله دوم حذف وبه جای آن to قرار میگیرد . I want ..................... I go من می خواهم. ............ من می روم I want to go من می خواهم که بروم. 2- چنانچه مفعول جمله اول فاعل جمله دوم باشد. فاعل جمله دوم حذف و به جای آن to قرار میگیرد. I want you. ................ You go I want you to go من از شما می خواهم بروید. توجه 1: چنانچه فعل جمله دوم منفی باشد. فاعل و فعل منفی جمله دوم را حذف و از مصدر منفی یعنی not to استفاده می کنیم . I want you........................ You don't go I want you not to go از شما می خواهم نروید. توجه 2: چنانچه در حالتهای فوق فعل جمله دوم یک فعل کمکی باشد، برای ایجاد ارتباط بین دو جمله از That استفاده می کنیم . I know ............... I can teach I know that I can teach
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی وجه امری Imperative Mode امر عبارتست از دستور انجام کاری به مخاطب. در انگلیسی برای ساختن جمله های امری کافی است you (فاعل) را از ابتدای جمله مثبت حذف کنیم. you go ---------------> Go تو می روی ------> برو You are --------------> Be تو هستی -------------> باش برای ساختن جملات امری منفی در انگلیسی you را از ابتدای جمله منفی حذف میکنیم. you don't go --------------->Don't go تو نمی روی ------> نرو You are not -------------->Don't be تو نیستی -------------> نباش امر تاکیدی: برای تاکید کردن جمله های امری مثبت کافی است به ابتدای آن Do اضافه کنیم و برای تاکیدی کردن جمله های منفی از عبارت Don't you ever استفاده می کنیم. Do go نکنه نری، مبادا نری، حتما برو نکنه بری، مبادا بری، اصلا نرو Don't you ever go
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی امر مودبانه: برای اینکه از جمله های امری مفهوم مودبانه بسازیم، یکی از عباات زیر را که همگی به معنای لطفا می باشند را به ابتدای جمله اضافه می کنیم. در انتهای تمام جملات به جز جمله ای که با Please آغاز می شود، علامت پرسشی (؟) قرار خواهد گرفت. لطفا Will you Would you Could you لطفا خواهش می کنم Would you please Could you please Please Will you please لطفا برو Please go Will you go? Would you go ? Could you go ? Will you please go ? Would you please go ? Could you please go?
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی اصطلاحات بی زحمت اصطلاحات زیر به معنی بی زحت می باشند. بعد از این دو اصطلاح حتما فعل به صورت ing دار خواهد آمد و در انتها نیز علامت سوال خواهیم گذاشت. Do ............You mind + verb + ing +...... ? Would Do ............You mind opening the window ? Would بی زحمت پنجره را باز کنید. Do ............You mind putting out your cigarette ? Would بی زحمت سیگارتان را خاموش کنید
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Say-Tell هر دو به معنای گفتن می باشد، با این تفاوت که بعد از say یا مفعول نداریم یا مفعول غیر شخص داریم. اما بعد از tell حتما مفعول شخصی خواهیم داشت. I say من می گویم من این را می گویم من آنرا می گویم. یک چیزی می گویم. تو چی می خواهی بگویی؟ من به تو می گویم. می خواهم به تو یک چیزی بگویم. چه چیزی می خواهی به من بگویی؟ I say this I say that I say something What do you want to say?? I tell you I want to tell you something What do you want to tell me? l
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی اصطلاحات مربوط به Tell To tell a story To tell stories داستان گفتن To tell lies دروغ گفتن To tell jokes جک گفتن To tell fact حقیقت را گفتن اخبار گفتن قیمت را گفتن To tell apart تشخیص دادن یکی را از دیگری تشخیص دادن خوب را از بد تشخیص دادن اسم کسی را گفتن راز کسی را گفتن فال کسی را گرفتن وقت را گفتن examples: I want to tell a story می خواهم یک داستان بگویم. دیگه دوبار دروغ نگویی!!! باید رازت را بگویی. l آیا می خواهی حقیقت را بگویی؟؟
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی اصطلاحات مربوط به Say To say Hello ......... Good morning ......... Good afternoon ......... Good evening ......... Good night ......... Good bye To say prayers نماز خواندن، دعا کردن
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی Articles حروف تعریف حروف تعریف در انگلیسی به دو دست تقسیم می شوند. اسامی نامشخص Indefinite articles الف : A , An هر دو به معنای یک می باشند، با این تفاوت که "a " قبل از کلماتی به کار می رود که از نظر تلفظ با حروف بیصدا آغاز شوند و " an" قبل از کلماتی به کار می رود که با یکی از حروف صدا دار آغاز شوند. باید توجه داشت که در هر دو مورد اسم مورد نظر قابل شمارش و مفرد می باشد. 1- حروف تعریف A book A car A house A university A used car یک ماشین دست دوم An orange An egg An umbrella An ice-cream An apple An hour An honest man ب: Some ترجمه Some در فارسی وابسته به اسم بعد از آن می باشد. یعنی اگربعد از Some اسم قابل شمارش جمع داشته باشیم، ترجمه آن می شود : " مقداری ، کمی" . چنانچه بعد از Some اسم قابل شمارش مفرد بیاید، معنی آن "یک " خواهد بود. در صورتی که بعد از Some عدد داشته باشیم، معنی آن می شود " در حدود " این مطلب را می توان به صورت زیر خلاصه کرد : 1- Some + اسم قابل شمارش جمع = تعدادی I want to buy some books می خواهم تعدادی کتاب بخرم 2- Some + اسم غیر قابل شمارش = کمی، مقداری I want some sugar کمی شکر می خواهم 3- Some + عدد = در حدود We have some twenty guests toight امشب در حدود 20 مهمان داریم 4- Some + اسم قابل شمارش مفرد = یک Some day she'll come یک روزی او می آید. *(منظور از اسامی غیر قابل شمارش اسامی هستند که جمع بسته نمی شوند.) توجه: در جملات منفی، سوالی، منفی سوالی و جملاتی که دارای if (به معنی آیا) هستند، از Some استفاده نمی شود. و در عوض any جایگزین Some می شود. I have some money. I don't haveany money Do you haveany money? Don't you have any money? I want to know if you have any money. l در جمله های نفی تاکیدی به جای any از no استفاده می کنیم. که در این صورت فعل جمله مثبت خواهد شد. I have no money من هیچ پولی ندارم. 2- حروف تعریف اسامی مشخص Definitive Articles The حرف تعریف اسامی مشخص می باشد و قبل از هر نوع اسمی یعنی قابل شمارش جمع و قابل شمارش مفرد و غیر قابل شمارش به کار می رود. به شرط آنکه اسم مورد نظر برای گوینده و شنونده شناخته شده و مشخص باشد. ترجمه the در فارسی عبارت است از " آن " یا "کسره إ " . I want to buy the book می خواهم آن کتاب را بخرم لطفا آن شکر را به من بدهید. می خواهم آن دانش آموزان را ببینم. توجه: قبل از اسامی خاص، اسامی ملکی (عام) و قبل از صفات ملکی از هیچ حرف تعریفی استفاده نمی کنیم. please give me the sugar I want to see the students Jack is a smart student (اسم خاص) جک دانش آموز باهوشی است Sugar is sweet. (اسم عام) شکر شیرین است My father is a good lawyer (صفت ملکی) پدر من وکیل خوبی است.
پاسخ : گرامر انگلیسی به زبان فارسی لغات استفهامی بین دو جمله لغات استفهامی(پرسشی) بین دو جمله برای ایجاد ارتباط بین دو جمله ، هنگامی که جمله دوم با یکی از کلمات پرسشی سوالی شده باشد، کافی است از خود کلمه پرسشی یه عنوان رابط دو جمله استفاده می کنیم. که در این صورت جمله دوم دوم خواه مثبت و خواه منفی از حالت سوالی خارج شده و به شکل غیر سوالی بیان می شود. I know ............................... Where do you work? I know where you work. I don't know ...........................What time can you come? I don't know what time you can come. I don't know ....................... why don't you like me? I don't know why you don't like me. Do you know ......................... What time is it?? Do you know what time it is.