1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

معرفی گیاه كالانكوئه kalanchoe

شروع موضوع توسط Amon Amarth ‏30/6/12 در انجمن گل و گیاه

  1. کاربر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏7/6/12
    ارسال ها:
    12,074
    تشکر شده:
    28,122
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    كالانكوئه kalanchoe



    خانواده : كراسولاسه crassulaceae
    جنس : بيش از 125 گونه را شامل ميشود
    مبداء : جنوب آفريقا ، عربستان ، هندوستان ، چين ، قسمتهاي گرمسيري آسيا و يك گونه منحصرا در نواحي گرمسيري آمريكا
    نوع : نيمه درختچه ، به ارتفاع 30 تا 40 سانتيمتر و در بعضي گونه ها تا يكمتر ميرسد .
    برگها: متناوب ، گوشتي ، آبدار ، به اشكال مختلف با لبه هاي دندانه دار يا صاف ، به رنگ سبز خاكستري يا سبز دريايي
    گلها : بشكل ستاره يا لوله هستند، همگي با هم در بالاي ساقه جمع ميشوند. رنگ گلها زرد ، سفيد ، صورتي ، صورتي متمايل به عنابي ، نارنجي كمرنگ ، قرمز يا هاله هاي مختلف از ارغواني .
    فصل گل : معمولا در زمستان يا اوايل بهار است ولي بعضي از گونه ها تحت شرايط و مكان كشت در زمانهاي ديگر هم گل ميدهند.
    موارد استفاده : بعنوان گياه زينتي خانگي و يا اينكه آنرا در هواي آزاد در مناطق گرم و ملايم ميتوان كشت كرد.
    موقعيت : اين گياه بايستي در مكان آفتابي باشد .
    خاك : مخلوطي از يك قسمت خاك باغچه ، يك قسمت ماسه و يك قسمت خاك كلوخ به اضافه يك مشت گرد استخوان براي هر گلدان.
    طرز كاشت : گونه هايي از كالانكوئه كه در زمستان گل ميدهند بايستي در زمستان تعويض گلدان شوند. گونه هاي ديگر را ميتوان به محض ظهور غنچه تعويض گلدان كرد.
    تكثير : كالانكوئه را ميتوان با بذر زياد كرد كه اين كار نياز به تخصص دارد..بعضي از گونه ها را ميتوان بوسيله قلمه در خرداد و مرداد ماه تكثير كرد . قلمه ها را 2 تا 3 روز در آفتاب قرار دهيد تا خشك شوند ، سپس آنها را در گلدان حاوي خاك شني داخل كنيد.

    منبع: رازبقا
     
    یک شخص از این تشکر کرد.