1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏29/6/12 در انجمن سـرگـرمـی

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    یه شغلیه
    پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

یعنی تو الان درک میکن؟
    منم دلم میخواد تو خیابون بدون لباس باشم :دی

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    93
    حرفه:
    میکس و تدوین

بابا جمع کنید این بحث های مسخره را ای کاش تمام مشکل کشور ما فقط حجاب بود و تو اقای بسیجی کشور ما انقدر مشکل زیادی هست که... نمیدونم شما بسیجی ها چرا فقط به این نکته گیر دادید زن ها باید اینو بکند و یا این کارو نکند در دیدگاه من بسیجی های واقعا انهای بودن که رفتن جانشون برای کشور ناموسشان دادن من قربون تک تک اون بسیجی ها هستم بسیجی های الان چینی هستن

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113

اتفاقاً بر عکس..ای کاش..ادامشم بلدید..

امیدوارم متوجه شید..

یک شخص از این تشکر کرد.
  4. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113

حالام جنگه...

یه بسیجیی که حالا بهش افتخار میکنی..گفته بود..تو وصیتش خطاب به ما و خواهرای عزیز گفته بود..:خواهر، دشمن از سیاهی چادر شما بیشتر از سرخی خون ما میترسه..:-?

(دقیق متنشو نمیدونم..ببخشید)

من به شخصه حجاب و حیارو یه نعمت بزرگ خدامیدونم..مثل نعمت درخت..برگ درخت..

یه نگرانی دارم..
    که خدا این نعمتو از ماها بگیرو به کسه دیگه بسپره..

یه مثال:قوم بنی اسرائیل قرار بود چی باسن..ولی کاری کردن که خدا ازشون گرفت و../و چندین مثال دیگه..

که مهمترینش اون چیزیه که از اعراب گرفتو و دادش به ایرانیا..بقیهشو نمیگم..چون دارم هارتوپورت میکنم..و خودمم متوجه نوشتم نمیشم.....:-?:top23::top14::top15:

یک شخص از این تشکر کرد.
  5. پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

حتما بعدها یکی دیگه میخاد بگه رزمنده هم رزمنده های زمان حمزه عموی پیغمبر آخ آخ چجور شمشیر می زدن اصلا دیوانه وار.... باقی که رزمنده نیستن اصلا من قبولشون ندارم
    آقای گل گلاب این حرفا چیه...
    من یکی خودمو اصلا در حد حزب الهی -بسیجی - مخلصین نمیدونم چون واقعا لیاقت میخاد چون واقعا لیاقت میخاد(بار ها توی پیام خصوصی هام هم عرض کردم ولی متاسفانه................)

شما بسیجی رو برات بد تعریف کردن چون دامنه فعالیت بسیجی چیزی فراتر از جبهه و فعالیت نظامی هست باقیشم خودت برو دنبالش متوجه میشی.......

برای بار صدم اینا رو میگم اگه این همه نفر با هر ابزاری دارن داد میزنن که خواهرم حجاب حجاب و حجابت برای این نیست که آزادی - علایق - زندگی خصوصیش و دغدغه هاش رو ازش سلب میکنن بلکه دارن بهش میگن خانوووم هرچی هستی امنیت اجتماعی رو حق نداری به خطر بندازی.... حق نداری حواس نامحرمو به خودت جلب کنی.....

آقایونی که مخالفت میکنن دوست دارید زیبایی اینچنینی(بد حجابی برهنگی خانما) رو ببینید و لذت ببرید هیچ اشکالی نداره فقط قبلش از خانم تون سوال کنید بپرسید آیا راضی هستش شما که شوهرش هستین از دیدن یکی غیر اون لذت ببرید بعد هرچی شما بگید..(پرسیدم که دارم میگم )

یه خانمی هم که خودشو آرایش و با وضع ناجور میاد بیرون دلیل دیگه غیر از دیده شدن نداره پس خواهشن نگین مردها ال یا بل...

جدیدا جمع کثیری از خانما یه اصطلاحی دارن به اسم زورگو...... واقعا برا چنین اشخاصی متاسفم......
    یارو بردداشته بهم میگه من چادریم ولی وقتی توی خیابون راه میرم و سوار اتوبوس اینا میشم همه میدونن من دارم به زور چادر سرم میکنن خب طفلی حق داره خبر نداره جوون های امروزی دنبال دختر مقید محجبه خانووم و کسی هستن که توی نجابت ش حتی ذره ای شک و شبهه ای نباشه.... از اونورم داره با ابروی چادر یادگار خانم فاطمه بازی میکنه....

اینم تاکید کنم حجاب چادر نیست

هستند کسانی که چادر سر میکنن ولی یه حرکاتی در میارن که از صدتا مانتویی بدتره.... گفتم مانتویی منظورم اونی هستش که مانتو بلند داره - هد و ساق میزنه - مقنعه ای داره که روی برجستگی های بالا تنه ش رو می پوشونه .... منظورم چنین شخصیه که صد می ارزه به چادر نمایی که...

6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

در غیاب من این بحث چقدر باحال شده
    حیف که دیگه پیر شدم و حال این بحث ها رو ندارم
    دیگه من فقط نظارت میکنم

:smoke:

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    راه رفتن زیربارون

اهل کلمه های گنده گنده نیستم بازی باکلماتم نمی کنم راسیتش احادیث وایه هم تواستینم ندارم که بگم...فقط نظرم رومیگم
    حجاب چیزی خوبی وعالی هست اماحجاب اجباری نه

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

حجاب اجباری چیه باز حاج خانم :دی ؟؟ نکنه میخای مثه یه دختر تهرانی به همه کسایی که حجاب رو برای زن واجب میدونن بگی اخر زورگوییی وقتی اینجوری حرف میزنی یاد اون بنده خدا میفتم که با خشونت تموم میگفت همتون زوگویین زورگووووو زورگووووووو

9. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    راه رفتن زیربارون

اجباری نیست؟؟؟حجاب توقران هست درست اماوقتی توقانون کشورم باشه به زورهست دیگه...گشت ارشادزورنیست؟

10. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    ...seeking

وقتی در اوایل انقلاب وقتی مردم به جمهوری اسلامی رای دادن یعنی خودشون اینو خواستن

حالا اگه بعضی ها اینو قبول ندارن مشکل از اون هاست همین الان هم بیشتر مردم خاستار این نوع حکومت اند