1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏29/6/12 در انجمن سـرگـرمـی

1. پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

خب همینو بازش کن
    اصلا تعریف شما از حجاب چیه؟؟
    هرچند میدونم کاربر جدید هستی و اومدی یه جوابی بدی و دیگه بری ولی اگه واقعا دوس داشتی بمونی جواب سوالهای بالامو بدی ممنون میشم

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    محصل بودم
    پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

up
    سعی کردم تو این طور بحثا شرکت نکنم .الانم واسه بالا امدن تایپیک و استفاده از تجارب بقیه ....ادامه بدین استفاده کنیم

3. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    116

به نظرم حجاب به پوشیدن نیستش . به تفکره .نگاه کردنه. مردها باید خودشون با حجاب کنند . اینطوری که نمیشه وقتی دختری حجاب نداشته باشه . مردی دلش بلرزه . خدا که زن هارو واسه مردها نیافریده .

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بی کار(اکسیژن هدر میدم)

این واقعاً مزخرفه چرا همش به خانما گیر میدید؟ کجا گفتن که باید خانما روسری بذارن؟ اگه میگید تو قرآن اون ترجمه فارسیشه و در متن عربی همچین چیزی نیست چرا به پسرهایی که وقتی خم میشن زیر شلواری و... معلوم میشه ویا یقشونو باز میذارن و لباس های نا متعارف میپوشن گیر نمیدید؟ اینا رو به عنوان پسر گفتم اگه دختر بودم خیلی حرفا داشتم که بزنم

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

من فقط قسمت دوم رو جواب میدم چون قسمت اول رو قبلا یه جای دیگه جواب دادن اونم مفصل....

شما فکر میکنید پسر فاسد نداریم؟؟؟؟
    پسر ببخشید بی عقل و کم فهم شعور نداریم؟؟؟
    قطعا داریم...
    هستند کسایی که انگار نه انگار معلوم نیست عقده چی دارن و شلوار های میپوشن با یه وضعی که نگم بهتره... جالبه بدونید یه جا خوندم این مدل شلوار ها رو زندانی های فاسد امریکایی میپوشیدن ...تا اینطوری کسب در امد کنن حالا جزییاتش بماند......

من یکی اصولا همیشه تیپ ساده زدم.... نیگاهم رو هم درویش کردم .....دنبال کسی نرفتم .....نمیدونم چرا بعضی آقایون این همه ضعف نشون میدن .. میزارم باقی نظر بدن....

6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

محمد جان به حرفای شما که به طور کامل در یه تاپیک دیگه جواب داده شد .
    اینکه میگید اون آیات قرآن رو اشتباه ترجمه کردن ، اگه ممکنه شما ترجمه ی صحیحش رو برای ما بیان کن تا ما هم یاد بگیریم .
    همینجوری که نمیشه آدم حرف دیگران رو رد کنه . باید دلیل آورد . شما با دلیل و مدرک معتبر ، آیاتی که دوستان در جواب شما آوردن رو رد کن و ثابت کن که ترجمشون اشتباهه و بعدش ترجمه ی صحیح رو بنویس .
    در ضمن در مورد اینکه معیار حجاب اسلامی رو ما از کجا میاریم هم دوستان به طور مفصل جواب دادن و هم بنده .
    پس خواهشا برای زحمتی که دوستان کشیدن و براتون ارزش قائل شدن و اون همه مطلب گذاشتن یه کم ارزش و احترام قائل شو و دقیق بخونشون و روشون فکر و تحقیق کن و اینجوری الکی نگو که همش مزخرفه . تو هم مثل اونها خیلی با ادب و دوستانه و با دلیل بیا و نظرت رو ثابت کن و نظر مخالفینت رو رد کن .
    روش بحث کردن هم همینه . نه اینکه حرف های طرف مقابلت رو که کلی دلیل و مدرک براش آورده با یک کلمه که بگی همش مزخرفه ، رد کنی . این هم بی احترامی به دوستانیه که برات ارزش قائل شدن و هم بی احترامی به خودته .
    در مورد گیر دادن به دخترها هم باید بگم اصلا این طور نیست .
    شما اگه یه کوچولو به پاسگاههای پلیس و مراکز امنیت اخلاقی سر بزنی ، میبینی که آمار پسرهایی که میگیرن یا بهشون تذکر میدن ، خیلی خیلی خیلی بیشتر از دخترهاست .
    پس خواهشا همینجوری از روی احساسات یه حرفی نزن .
    اگر هم کسی بگه که فقط باید به دخترها گیر داد ، حرف خیلی خیلی اشتباهیه . هر کس که دین و قانون رو زیر پا بذاره باید باهاش برحورد کرد . چه دختر و چه پسر .
    خواهشا در این بحثها احساسی صحبت نکن . بلکه کاملا منطقی و با دلیل و مدرک صحبت کن .

ممنون و موفق باشی

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

شاید محمد آقا فراموش کردند که به اون تاپیک سر بزنن و حرفای دوستان و مخصوصا بنده که سوالاتی هم ازشون کرده بودم رو مطالعه کنن .
    من لینک اون تاپیک رو اینجا قرار میدم تا ایشون یه سری به اونجا بزنن .

http://www.topforum.ir/thread205892-3.html

8. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بی کار(اکسیژن هدر میدم)

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

کاملا روشنه که شما یا هیچ کدوم از اون همه مطلبی که من و بقیه ی دوستان براتون نوشتیم رو نخوندید یا اینکه فقط دوست دارید همینطور روی حرفاتون پا فشاری کنید .
    منم اصلا نه حوصله و نه وقت این نوع بحث کردن ها رو به هیچ وجه ندارم .
    انشالله همدیگرو توی بهشت ملاقات کنیم .
    خداحافظ عزیز دلم...

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    راه رفتن زیربارون

متنش خیلی جالب بود:love0041:
    خودم من اگه کسی به زوربهم بگه کاری روانجام بدم اون کاروکه انجام نمیدم هیچ بدترکاری می کنم که به قول معروف حرصش رودرارم....اینکه بخوایم به زورنظرمون روبه یکی دیگه تحمیل کنیم نتیجه ای نداره هرکس بایدخودش بره سمت حجاب...هرکس بایددرک داشته که وقتی می خوادبره بیرون چطوری لباس بپوشه من هرچی هم عقده داشته باشم باپوششم که برطرف نمیشه پوشش وحجاب این نیست که چادراینافقط بپوشی بایدبدونی که توی هرجا چه جورپوششی داشته باشی