1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏29/6/12 در انجمن سـرگـرمـی

1. پاسخ : ⓴⓴⓴ اینم ضربه کاری حجاب --- به تمام بد حجابها و بی حجاب های عالم ⓴⓴⓴

سلام ....حالا 48 ساعت من نبودماااا ...چرا اصلا اینجا بحث کردین ....

چند نکته:: من روی حجاب تعصب ندارم من حجاب رو باورش دارم

هرچند از قدیم گفتن بی حجابی زنان از غیرتی ما مردانه

اینو به یکی دیگه ام توی پ خ گفتم اگه مطلبی یا حرفی میزنیم که به دلتون میشینه از من نوعی نیست ما فقط واسطه ایم
    اینا حرفای ائمه است که به دلت میشینه اونا هم از خودشون نمیگن حرف یکی دیگه یعنی همون بالایی رو میگن به ماها .......

ببخشید اگه قبلا یا الان مطلبی نوشتم که باعث تحمیل شده.....
    خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که توی بحث ها نظر ندم ...
    بازم ببخشید برادر

ایمان هیدن عزیز خواهش میکنم زود جبهه گیری و موضع گیری نکنید فاطمه خانم عرض داشتند مردا ی بالهوسی و

هرکسی که اینطوریه همه که اینطوری نیستن عزیز دلم....

مثه همیشه همون حرف تکرای و...... حالا چی یاد داشتین که یادتون رفته؟؟؟.

تاپیک ظاهراً بسته شده....

برای همین واقعا ازتون تشکر میکنم هرچند حق مطلب همون بالا یعنی توی

پست اولی ادا شده بود و نیازی به بحث نبود

برای همین اسم تاپیک رو زدم ضربه کاری.....

10 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ⓴⓴⓴ اینم ضربه کاری حجاب --- به تمام بد حجابها و بی حجاب های عالم ⓴⓴⓴

این تاپیک چرا هی باز و بسته میشه ؟!:soal:

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

این بحث مال چند وقت پیش بوده !؟
    چه باحال بوده !!!
    من کلّا از بحث های جنجالی خوشم میاد .
    انرژی میگیرم .
    جای من واقعا خالی بوده ...
    ولی دیگه از تب و تاب افتاده ، و الّا منم وارد میشدم .
    مخصوصا که بعضی از دوستانی که قبلا در این بحث شرکت کردن به ندرت میان .

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

برادر ، ب کی ضربه ِ ب اصطلاح ضربه کاری زدی ؟

توی ِ جامعه ی من ، مرد اراده نداره ..
    اراده ی چشم بستن نداره و زن باید خودشو بپوشونه ؛ اخه مرد قدرت ِ کنترل ِ خودشو نداره ممکنه سرش بلایی بیاره ؛
    توی ِ جامعه ی من فکر ِ مرد اونقد کوچیکه ک اگر کسی چادرپوش نباشه ، بهش انگ ِ نمایش دادن میزنن ، در صورتی ک هر کسی اختیار ِ انتخاب ِ پوشش خودشو داره ، خیلی از خانومای ِ چادری ، چادرشون رو از خودشون ندارن و از محیط ِ خانوادشون دارن ..

توی ِ جامعه ی من مرداش با نگاه کردن خودشونو ارضا میکنن از بس ک محدود شدن ، نگاه ِ تو ب خانومای ِ جامعه ات اونقد کثیفه ک فرقی بین ِ دختری ک انتخاب کرده چادر بپوشه و آرایش کنه با دختری ک مانتو می پوشه و آرایش نمیکنه، فرق نذاشته و همه رو ب دید نمایش گذاشتن دیدی

اگر فکر میکنی کسی برای ِ تو خودشو ب نمایش میذاره ، متاسفم برات .. فکرت خرابه !
    خیلی از خانومایی ک مانتو میپوشن برای راحتی خودشون می پوشن ..
    نگه داشتن ِ ساعت ها ی پارچه سیاه با دست عملا آزادی ِ حرکت رو از خانومها میگیره ..
    دغدغه ای ک ی خانوم ِ چادری داره خیلی زیاده و هر کسی زیر ِ بارش نمیره .. مگر ب جبر ِ ، یا القای ِ ذهنی اطرافیانش !

یادمه ی مدتم لباس ِ آستین کوتاه برای مرد ممنوع بود ، مردا چیکار کردن ک از خانوما انتظار دارن ؟

از نظر من اینکه من خودمو بپوشونم ک مردی ب گناه نیافته ، توهینه ب اون مرد و نادیده گرفتنِ حقی ک دارم برای لباس پوشیدن ..

هر جامعه ای حد ِ خودشو داره ولی حد گذاشتن برای ِ ی قشرِ خاص توی هیچ جامعه ای همیشگی نبوده !
    من نمیدونم کی این حد ِ حجاب برداشته میشه .. و چرا فکرا اینقد پوسیده اس ک پوششی ک مال ِ سالها پیش ِ هنوزم روش مانور داده میشه
    ولی مطمعنم تموم ِ این سنت های ِ غلط ِ دست و پا گیر برداشته میشه ،

امیدوارم ب جای ِ اینکه فکرتو درگیر ِ پوشش خانومای جامعه ات کنی ، خودتو درگیر ِ نگاه و اراده ی مردای ِ جامعه ات کنی ،

: )

پ.ن : گفتم مردا ، منظورم مردهای ِ متعصب ب حجاب بود فقط ،

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

آخ که چقدر خندم گرفت از دیدن این جریان
    دمت گرم
    آخه میدونی جریانش چی بوده !؟
    خیلی باحاله
    این خانوم وقتی میره دیدن امام و در مورد اجباری بودن حجاب میپرسه ، امام هم اشاره میکنن به یک آیه در قرآن .
    یه آیه در قرآن داریم که میفرماید زنانی که پیرشدن اگر آرایش و کار های جوانی نکنن ، عیبی نداره که در حجاب کمی راحت تر باشن و لازم نیست خودشون رو خیلی بپوشونن .
    امام هم در جواب این خانوم میگه در اسلام همه لازم نیست حجاب کامل داشته باشن . بلکه زنایی مثل شما که سنّشون رفته بالا و دیگه قیافه ندارن ، میتونن راحت تر باشن .
    :khande2:
    وای که اون وقتی که اینو خوندم مردم از خنده .
    دوباره یادم انداختی

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

اطلاع رسانی:اگه بحث 30 یا 30 بشه یا پاسخ های داده بشه که حمل بربی احترامی باشه .. من بدون اطلاع اون پست وحذف میکنم محض یاد آوری ..پس خواهشا همه نکات یک بحث خوب ومنطقی رو رعایت کنید

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

دوستان من چون از اوّل در این بحث شرکت نکردم و الآن خیلی از دوستانی که قبلا نظر دادن ، دیگه کم میان و شاید نتونن از حرفشون دفاع کنن ، تصمیم گرفتم در این بحث شرکت نکنم .
    الآن هم نمیخوام به حرفای گذشته جواب بدم و فقط به خواهر عزیزم که تازه در این بحث شرکت کردن میخوام چند تا نکته عرض کنم :
    در مورد این بخش از صحبتهاتون :

توی ِ جامعه ی من ، مرد اراده نداره ..
    اراده ی چشم بستن نداره و زن باید خودشو بپوشونه ؛ اخه مرد قدرت ِ کنترل ِ خودشو نداره ممکنه سرش بلایی بیاره ؛
    توی ِ جامعه ی من فکر ِ مرد اونقد کوچیکه ک اگر کسی چادرپوش نباشه ، بهش انگ ِ نمایش دادن میزنن ،
    توی ِ جامعه ی من مرداش با نگاه کردن خودشونو ارضا میکنن از بس ک محدود شدن ، نگاه ِ تو ب خانومای ِ جامعه ات اونقد کثیفه ک فرقی بین ِ دختری ک انتخاب کرده چادر بپوشه و آرایش کنه با دختری ک مانتو می پوشه و آرایش نمیکنه، فرق نذاشته و همه رو ب دید نمایش گذاشتن دیدی

از نظر من اینکه من خودمو بپوشونم ک مردی ب گناه نیافته ، توهینه ب اون مرد و نادیده گرفتنِ حقی ک دارم برای لباس پوشیدن ..
    گفتم مردا ، منظورم مردهای ِ متعصب ب حجاب بود فقط ،

اوّلا باید عرض کنم یه مقداری دارید کم لطفی میکنید و اگه بی طرفانه به حرفاتون نگاه کنید ، متوجه میشید که یه کم بیانتون تند و تیزه و دور از انصافه .
    همیشه در اینجور بحثها خیلی دوستانه و بدون عصبانیت بیاید جلو تا انشالله به نتیجه برسیم نه اینکه فقط هر کس بخواد ناراحتی هاش رو بیان کنه .

خیلی ها میگن زنها باید حجاب رو رعایت کنن تا مردها به گناه نیفتن . ازون طرف خیلی ها میگن مردها باید چششون رو بندازن پایین تا زنها راحت باشن . باید خدمتتون عرض کنم هر دو دسته دارن از جیبشون حرف میزنن و این اصلا اسلامی نیست . اسلام میگه هم مرد باید جلوی هوا و هوسش رو بگیره و چشمش رو از نامحرم بپوشونه و هم زن باید حجابش رو رعایت کنه . معنی نداره زن به خاطر چشم چرونی مردها به زحمت بیفته یا مرد به خاطر بی بند و باری زنها به سختی بیفته . هر دو باید به وظیفشون عمل کنن . اگه یک شهری باشه که همه ی مرهاش مثل سلمان فارسی ، نهایت تقوا و ایمان هم باشن ، بازم زنها وظیفه دارن حجاب اسلامی رو رعایت کنن . ازون طرف اگه همه ی زنهای یک شهر چادر و پوشیه بزنن ، بازم مردها وظیفه دارن نگاه هوس ناک به زنها نداشته باشن . اتفاقا همین چند وقت پیش فکر کنم این عکس رو بچه های همین سایت گذاشته بودن . این عکس اگرچه در ظاهر ، جنبه ی طنز داره ، ولی داره یک واقعیّت رو نشون میده . و اون اینکه مرد اگر بخواد هوس بازی کنه ، بهترین حجاب ها هم نمیتونه جلوش رو بگیره . پس هم مرد باید جلوی خودش رو بگیره و هم زن حجابش رو رعایت کنه .

امّا من به عنوان یک مرد باید خدممتون عرض کنم کسی نمیگه چادر با آرایش بهتر از مانتوی بدون آرایشه . من به عنوان کسی دارم این حرفو میزنم که خیلی با اینجور آدما سر و کار داشتم .

در مورد این بخش از صحبتهاتون :

هر کسی اختیار ِ انتخاب ِ پوشش خودشو داره

اوّلا اسلام نمیگه همه باید چادر سرشون کنن . اسلام میگه باید حجاب اسلامی داشته باشید . این حجاب اسلامی میتونه در قالب مانتو هم شکل بگیره و میتونه در قالب چادر هم زیر پا گذاشته بشه . اگر کسی بخواد همش زنها رو مجبور به چادر کنه ، این غلطه . چون اسلام هم همچین چیزی نمیخواد . اسلام میگه باید حجابتون اسلامی باشه . یعنی : لباس تنگ به طوری که برجستگی های بدن پیدا باشه یا لباس نازک و بدن نما ، نباید بپوشن . غیر از مچ دست به پایین و مچ پا به پایین و گردی صورت ، نباید ذرّ ه ای از بدن یا حتی یک تاره مو رو بیرون بذاره . امّا در مورد میزان آرایش ، بین مراجع اختلافه و باید هر کس به مرجع تقلیدش مراجعه کنه . امّا چیزی که مسلّمه و هیچ اختلافی هم توش نیست ، آرایش شدید و زننده و محرّک ، بدون شک حرامه .
    دوستان دقت داشته باشید ما در جامعه ی اسلامی زندگی میکنیم . هر کس هر عقیده و دین و مذهبی داره ، به خودش و خدای خودش مربوط میشه و به هیچ کس ربطی نداره . ولی وقتی ما در جامعه رفت و آمد میکنیم ، باید به قوانین اون جامعه عمل کنیم . چه دلمون بخواد چه نخواد . این چیزیه که در تمام دنیا حتی جزیره ی آدم خورها هم رعایت میشه . فقط توی جنگل هر موجودی هر کاری بخواد میکنه ولی در جوامع بشری ، طبق قوانین جامعه باید زندگی کرد . در خلوت خودمون هر کاری دلمون میخواد میتونیم بکنیم و فقط به خدا باید جوابگو باشیم ولی در جامعه باید به همه ی مردم اون جامعه پاسخگو باشیم . پس اینطور نیست که هر کس هر کاری بخواد بکنه . بازم تاکید میکنم که این مسئله در همه ی جوامع حتی کمونیستی و لائیک هم مورد قبول انسانهاست که باید طبق قوانین عمل کرد .

اما در مورد این بخش:

نگه داشتن ِ ساعت ها ی پارچه سیاه با دست عملا آزادی ِ حرکت رو از خانومها میگیره ..
    دغدغه ای ک ی خانوم ِ چادری داره خیلی زیاده و هر کسی زیر ِ بارش نمیره .. مگر ب جبر ِ ، یا القای ِ ذهنی اطرافیانش !

اوّلا همونطور که گفتم چادر واجب نیست ولی بهترین نوع حجابه . بله درسته ، سخت هم هست و نسبت به کسانی که مانتویی هستن ، محدودترن . ولی اینو یادتون باشه که قرار نیست همه نزد خدا مثل هم باشن . مسلّما اون کسی که این سختی رو به جون میخره ، نزد خدا خیلی ارزشش بیشتره . دین داری سخته خواهر گلم . قرار نیست همه در یک جای بهشت باشن . اون کسی که چادر سرش میکنه ، باید اجرش بیشتر از مانتویی باشه . اون کسی که نصف شب از خواب نازش میزنه و نماز شب میخونه باید اجرش ازونی که نماز صبحش هم به زور میخونه بیشتر باشه . و الی آخر...
    امّا اینکه میگی فقط کسانی چادر سرشون میکنن که یا به زور بوده یا القائات دیگران . خب خیلی ها اینطوری هستن و من نمونه هاش رو زیاد دیدم . امّا همه اینطور نیستن . خیلی ها هم آگاهانه و با علاقه این کار رو میکنن . شاید درکش برای شما سخت باشه ولی اینو یادت باشه که وقتی انسان به خدا نزدیک بشه ، این کارها براش سخت که نیست هیچ ، اتفاقا عین لذّته . چون اوّلا فهمیده که حجاب قبل از هر چیز برای خودشه نه خدا . دوّما با این کارش داره رضایت خداوند رو جلب میکنه . مسلّما شنیدی که نعمتهای بهشتی انقدر عالیه و عجیب و غریبه که نه گوشی شنیده و نه چشمی دیده و نه حتی به ذهن کسی خطور میکنه . در حدیثی داریم که بعضی از انسانها در این دنیا از عبادت خدا ، لذّتی میبرن که بهشتی ها در اون دنیا از نعمتهای بهشتی چنین لذّت رو نمیبرن . پس نگو از روی جبر و این چیزاست . اتفاقا خیلی ها هم از روی آگاهیه .

و در مورد این حرفتون :

هر جامعه ای حد ِ خودشو داره ولی حد گذاشتن برای ِ ی قشرِ خاص توی هیچ جامعه ای همیشگی نبوده !
    من نمیدونم کی این حد ِ حجاب برداشته میشه .. و چرا فکرا اینقد پوسیده اس ک پوششی ک مال ِ سالها پیش ِ هنوزم روش مانور داده میشه
    ولی مطمعنم تموم ِ این سنت های ِ غلط ِ دست و پا گیر برداشته میشه ،

خیلی ها مثل شما میگن دستورات اسلام مال 1400 سال پیشه و باید با پیشرفت زمان و علم ، ما هم پیشرفت کنیم . من واقعا سوالم اینه که این دسته از افراد چقدر در زمینه های دینی ، اجتماعی و جامعه شناسی کار کردن که این حرفو میزنن !؟ چقدر با دستورات دینی و فلسفه ی احکام و دلایلش آشنا هستن که اینجوری در مورد قوانین محکم اسلامی نظر میدن . این دوستان خوبه که یه کم روی اعتقاداتشون کار کنن تا متوجه بشن که دستورات اسلامی علاوه بر اینکه قدیمی نشده ، اتفاقا تا قیامت هم پا برجاست . قبلا هم این بحثو داشتیم ولی چون شما نبودید ، من دوباره تکرار میکنم و اون اینکه هنوز بعد از 1400 سال تازه دانشمندان دارن به قسمت خیلی خیلی خیلی کوچیکی از دلایل احکام اسلامی پی میبرن . نمونه ی بارزش همین حلال و حرام بودن گوشت بعد از ذبح شدن . آلان حتی غیر مسلمونها دارن رو میارن به غذاهای حلال . در مسائل دیگه هم همینطور . ما مسلمونای بدبخت داریم میزنیم تو سر خودمون که باید مدارس و دانشگاه ها مختلط باشه و مثلا پیشرفت کنیم ، اون وقت هر روز در یکی از کشورهای دنیا قانون میذارن که مدارس تفکیک شد ، دانشگاه تفکیک شد ، مترو و اتوبوس تفکیک شد . ما پیشرف نمیکنیم بلکه عقب گرد میکنیم . اگه این قوانین قراره قدیمی باشه پس چطور امام زمان از زمان ظهورشون تا قیام قیامت که خدا میدونه چند هزار سال طول میکشه ، قرار با همین دستورات حکومت کنن ؟!
    من همیشه از صمیم قلب تمنّا کردم که واقعا در مسائلی که کار نکردید ، به راحتی نظر ندید . همیشه هم همین مثالو میزنم که اگه یه نفر بیاد پیشتون و بگه سرطان داره ، آیا به راحتی براش نسخه میپیچید ؟!
    پس چرا در مسائل دینی ، همه راحت نظر میدن !؟
    اینکه میگید اون حجاب مال قدیمه و الآن باید پیشرفت کرد یعنی چی !؟ یعنی هر چند وقت یه بار یه کم لخت تر شیم . اگه اینجوری باشه از زمان خلقت حضرت آدم تا الآن دیگه کلّا باید حجاب از بین رفته باشه و مردم لخت مادر زاد بیان بیرون .
    یا نه شما حدّ خاصّی از حجاب مدّ نظرتونه . میشه بگید به نظر شما با توجّه به این دوره و زمانه ، حدّ درست حجاب چقدره !؟ لطفا معیارتون رو هم بگید که به چه دلایلی این حد رو درست میدونید .
    خواهر گلم اگرچه زمان داره رو به جلو پیش میره ، ولی همه چیز قرار نیست تغییر کنه . قرار نیست هر چند وقت یک بار دستورات دینی عوض شه .
    اگه شما شخصی هستی که دین داری و به خدا و پیامبرانی که از طرف خدا مبعوث شدن ایمان داری ، پس بدون که خدا به وسیله ی پیامبران و امامان دستوراتش رو به ما میرسونه .
    الآن هم این دستوراتی که در دین اسلام ثبت شده ، اخرین فرمانهای خداست . قرار نیست هر کس هر جور دلش خواست دین خدا رو تغییر بده .

من از شما خواهش میکنم روی عرائض بنده یه کم تامّل کنید و زود تصمیم نگیرید که جواب بدید .
    ممنون و موفق باشید .

13 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

بابت جمله بندی معذرت

منظورم این بود کل ملت ایران بسیجی هستن ...

اما چه کنیم که بسیجی در اذهان عمومی بد تعریف شده.....

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. پاسخ : ⓴ آزادی حجاب و نوع پوشش از دیدگاه های متفاوت تر ⓴

:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
    بزار من جمله شما رو کامل کنم :::
    برو همون مسجدتو..........

و بیخیال نت و دنیای مجازی شو چیکار داری بزار خوش باشیم مگه تو بچه بسیجی وکیل وسیع مردم شدی ؟؟؟

یادمه یه روز یه خانمی توی یکی از محیط های اجتماعی بود با یه آقای زن و شوهر بودن به اصلاح خیلی هم ریلکس :cool0027: بعد یه مدتی که اینا رو رصد میکردم به همون خانمه گفتم حالا اون تورو ساده گیر آورده تو هم خوششت اومده اماااا
    آدمی که میاد دنیای مجازی دیگه نباید از خودش شخصیت داشته باشه؟؟؟
    نباید اون حب حیا عفتی که بیرون در مقابل نامحرم داره اینجا هم داشته باشه ؟؟؟
    اصلا نباید معرفت ( شناخت عمیق ) نسبت به رفتار های خودش و اشخاص مقابل ش داشته باشه ؟؟

دیدم برداشت گفت بزار خوش باشیم تو چیکار داری ؟؟؟ همش چند ساعت میاییم اعصابمون راحت بشه خوش بگذرونیم تو هم هی گیر بده....باقی حرفاشم بماند

خب ایشون خوشی رو توی وسیله قرار دادن خودش میدید ؟؟( ولووو محیط مجازی)
    ایشون خوشی رو توی مواردی میدید که شرافت و اون عظمت یه خانم رو زیر سوال میبرد ....
    خب همونطور هم که خودش غیر مستقیم گفت شامل ضعف های بود که حالا اینجا جاشش نیست تاپیک مخصوص خودش باید مطرح بشه

حالا از جمله شما هم چنین برداشتی شد آقای
    Eh3aN_77
    ممنون خوش باشید
    :love0041:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

حجاب حفظ آزاديست نه محدوديت درآزادي

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.