پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۳۱- برای حفظ آبرو این کار را کرد. 31- He did it to save his face ۳۲- مواظب باش ممکنه لیوان از دستت لیز بخوره و بیفته. 32- Becareful, the glass might slip out of your hand. ۳۳- در آینده ای نزدیک 33- In the near future.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۳۴ این آخرین مد لباس مردانه است . 34- This is the latest men's fashion. ۳۵- یکی مانده به آخر. 35- The last but one. or - The one before last. ۳۶ - در این شرکت حتی یک آدم حسابی نداریم. 36- We don't have even one qualified person in this company.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۳۷- این آرزو را به گور خواهد برد. 37- she shall not live to see her wish fulfilled. ۳۸ - بهترین موفقیت ها را برایت آرزو میکنم 38- I wish you the best of luck. ۳۹ - ورود برای عموم آزاد است. 39- It is open to the public.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۴۰ - آیا از عهده کار بر می آئید؟ 40- Can you handle the job/task? 41- این روزها اوضاع و احوال چگونه است؟ 41- How is everything going with you nowadays? ۴۲- وضع زندگیت چطور است؟ 42- How is life treating you.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۴۳ - یک کمی پکر به نظر می رسی. 43- You look alittle bit down in the mouth or- You look a little upset. لغت: down in the mouth: informal unhappy پکر، ناراحت ۴۴- ای بد نیستم. 44- So so ۴۵ - دنبال یک لقمه نان می دویم. 45- Too much for an effort.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۴۶- امروز روز سختی را سپری کردم. 46- Today I had a hard day or - I had a long day today. ۴۷ - تا دیر وقت بیدار بودم. 47- I stayed to late. ۴۸ - از چه طریق امرار معاش می کنید؟ 48- How do you make your bread and butter.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۴۹ - مشغول چه کاری هستید؟ 49- What are you busy with? ۵۰ - امیدوارم که همه چیز روبراه باشد.50- I hope everything works out well.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی مکالمات روزمره آمریکایی بخش دوم ۱- اگر رد بشی شانس دیگه ای نداری If you flunk out you won't get a second chance 2- عصبانیم نکن Don't get on my bad side. ۳- خوب گوش بده ( این رو تو مغزت فرو کن ) دیگه نباید او مسئله روشروع کنی Now , get it straight . You shouldn't get started on that again.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی ۴- دلم برایت می سوزد I feel sorry for you. ۵- این آخرین پیشنهاد منه ، می خوای بخواه ، می خواینخواه. That's my last offer, take it or leave it. 6- انتظار دارم این مسئله را خیلی جدی بگیری. I expect you to take this seriously.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 7- اگر نمی خواهیم از پروازمون عقب بمونیم بهتره که الان حرکت کنیم. We'd better take off now if we don't want to miss our flight. 8- بهتره تصمیمتو بگیری . ِYou'd better make up your mind. 9- فقط ایندفعه رو بهت اجازه میدهم ، بار دیگه نه. I let you have it this time, but not anymore.