پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 95- او یک هفته مرخصی گرفت. He took a week leave. 96- من میخواهم نقطه نظر خود را متذکر شوم. I want to present my point. 97- ممکن است نظر خود را در این باره بیان کنید؟ Could you voice your views on that?
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 98- ببخشید که حرف شما را قطع میکنم. Sorry for interruption / interrupting you. 99- پیش خودت بمونه Keep it to yourself. 100- اجازه نده خبر به جائی درز پیدا کند. Don't let the news get out.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 101- به طور محرمانه آن را انجام بده. Do it on private. 102- خیلی سخت پسند نباش Don't be so particular. 103- زیاد قضیه را بزرگ جلوه نده. Don't make a big deal out of it.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 104-از او دل پری دارد. She has a heart feeling toward him 105- حافظه ام یاری نمیکند. My memory fails me. 106- ناگهان به ذهنم خطور کرد. It occurred to me suddenly.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 107- یکدفعه همه چیز یادم آمد Every thing clicked back to me at once. 108- یک لحظه حواسم پرت شد. My mind got distracted for a second. 109- حواسم من دائما پرت میشود. My memory keeps wondering.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 110- فکر من پراکنده است (تمرکز ندارم). I am scattered-minded. 111- زیاد بهت نمی آید. It doesnt suit you very much. 112- نهایت سعیت را بکن.Try your best.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 113- یکبار دیگر سعی کن. Give it another try. 114- نهایت تلاش خود را بکن Try your greatest effort. 115- بخت باهاشون یار نبود. Luck wasn't on their side.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 116- او آدم پر طاقت و قرصی است. He is a tough guy. 117- به زبان ساده In plain term 118- دیگه اما و اگر نداره No buts and ifs. 119- اصلا کی اینو گفته؟ Who ever said that? 120 - برای اینکه جوانب احتیاط را در نظر گرفته باشیم... To be on the safe side, .
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 121 - Dont feel restrained. معذب نباشید.(راحت باشید). 122- His departure / death was abrupt and completely unexpected. مرگ او ناگهانی و غیر منتظره بود. 123- I appreciate what you are doing for me. از كارهایی که برای من انجام میدی ممنون. 124- what amass! اه چه گندی! 125- Keep it to yourself. پیش خودت بمونه.
پاسخ : مکالمه های روزمره آمریکایی (توضیح روان) 126- Could you let me off? ممکن است من را پیاده کنید؟ 127-Let of my hand. دستمو ول كن. 128-I will just see you to the door. تا دم در شما را بدرقه میکنم.