سلام به همه دوستان و عزیزان تاپ فروم امروز حسین عزیز,وفرنازگل از ناظم به مدیرکل انجمن ارتقا پیدا کردن امیدوارم در این پستشونم موفق باشن تشکر میکنم از تیم مدیریت تاپ فروم به خاطر این انتخاب شایسته وبه جاشون موفق باشی حسین عزیزوفرنازعزیز;- راستی اینم بگم من مجری این طرح بودم وتصمیمات قبلا گرفته شده توسط تیم مدیریت ونظارت تاپ فروم
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل ممنون از پرستو عزیز و تمامی مسئولین عزیزم. دوستان عزیز ، لطفا در نظرسنجی هم شرکت کنید لطفا اینجا هم خواهش می کنم اگه پیشنهادی یا انتقادی از من دارید بگید تا رفع کنم.
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل منم تبریک میگم اینم بگم به تعداد پست کسی ارتقا پیدا نمیکنه به ارزشها وقابلیت هایی که مشاهده می شه که اون ارزشها رو تیم مدیریت تاپ فروم انتخاب میکنن اینو گفتم جای گله وگله گزاری نباشه فرنازتو انتقال اسپم کمک شایانی به تاپ فروم کرد که هنوزهم کمک های ایشون درمورد انتقال ادامه داره که متاسفانه بفیه این همکاری رو با ما نداشتن موفق وموید باشید
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل به هردو دوست عزیز تبریک میگم..... تو تمام مراحل زندگی موفق باشید این برای حسین:love0041: اینم برای پرنیان:love0041: h34r-smiley:
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل منم فوق فوق تبریک میگم و از ته دل خوشحالم تو تاپ فروم کسانی ارتقا پیدا میکنند که لیاقتشو دارند . به امید پیشرفت های بیشتر تاپ فروم به خاطر این انتخاب های به جا و درست . :shad2:
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل منم تبریک میگم نظر سنجی هم 9یا10 دادم فقط و فقط واسه آقا حسین!!!(هر طور دوست دارید برداشت کنید،ولی اگه نباشه یه جای کار همش می لنگه)
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل منم به این دو عزیز تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشن. :ghalb::ghalb:
پاسخ : تبریک به HossEiN عزیزوParNiYaN گل سلام علیکم خسته باشید جمیعا اول از همه تبریک میگم به هردوشون انشالع توی سمتی که گرفتن موفق باشن دوم من یک و دو رو دادم علتش رو هم هرکسی خواست بدونه پیام خصوصی بده بهمراه اسم نفر بده بهش بگم ................ در کل عمومی نمیگم چون به نظر مدیران اصلی سایت باید احترام گذاشت....حرف حرف اوناست:love0041: