پاسخ : ღღღامیرمحـــــــمد گلم تولدت مبارک ღღღ بله بله ببین تولد کیه داداشی تولد مبارک ایشاالله 120 سالیگت رو با خودم جشن بگیری:happy0044: آقا من کادو می خوام ، کادو می خوام ، هدیه می خوام من موندم چرا تولد یکی دیگه اس همیشه باید هدیه بگیره نه قبول نیس من می خوام رسم رو زیر پا بزارم و کادو بگیرم.
پاسخ : ღღღامیرمحـــــــمد گلم تولدت مبارک ღღღ تولدت مبارک!! اینم کادوی من!! . . . . اینم محض خنده!!
پاسخ : ღღღامیرمحـــــــمد گلم تولدت مبارک ღღღ You are magical, lyrical, beautiful تو جادویی هستی،پرشور، زیبایی You are…I want you to know baby تو هستی….و فقط می خوام بدونی You stand alone, to every record I own تو تنها کسی هستی که تو تمام خاطرات و پیشینه ی منه And I keep it in re peat و من همش تکرارش می کنم I, I love you like a love song, baby من تو رو مثل یه اهنگ عاشقانه دوست دارم عزیزم HAPPY YOUR BIRTHDAY********** ******تولدت مبارک********
پاسخ : ღღღامیرمحـــــــمد گلم تولدت مبارک ღღღ قشنگ ترین صدای زندگی تپش قلب توست /با شکوه ترین روز دنیا تولد توست پس برای من بمان و بدان که عاشقانه دوستت دارم...
پاسخ : ღღღامیرمحـــــــمد گلم تولدت مبارک ღღღ تولدت مبارک امیدوارم در تمام لحظات زندگی موفق باشی :love0041:
پاسخ : ღღღامیرمحـــــــمد گلم تولدت مبارک ღღღ سلام . واقعا ممنونم از تمامی دوستان واقعا شرمندم کردین ممنون از لطف و محبتتون ایشالا جبران میکنم :ghalb: هیلدا جون ممنون عزیزم واقعا سوپرایز کردی ممنونتم عشقم ... :love0038: