1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

شروع موضوع توسط Hidden ‏22/6/12 در انجمن اخبار و معرفی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    دادا نمیشه وسط جنگ بری عضو لژیون ها بشی

وضعیت سفید از این پست تشکر کرده است.
  2. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113
    شما باید اسم هدف (Objective)رو بنویسی تا بتونم دقیق بتونم بررسی کنم.
    Hjaalmarch Stormcloak Camp اسم اردوگاه(کمپِ)؟
    Galmar اسم رئیس کمپِ؟
    تاجایی که من بررسی کردم.Galmar مارو میفرسته اسنادو تهیه کنیم تا بتونه اطلاعات نادرست به یکی ازفرماندهان امپراطوریِ لژیون(Imperial Legion)
    بده.
    یعنی شما احتمالاً مرحله فرعی Quests >A False Front
    و هدف Objective>Bring the documents to Galmar Stone-Fist
    هستی.درسته؟
    هدف بعدی: اهدا کردن اسناد جعلی به نماینده Taurinus Duilis
    نقشه رو بیارین و تشریف ببرین به Morthal (در شرق اردوگاه Stormcloaks ) بستگی به زمان نماینده تامالاختیار Taurinus Duilis میتونه در یکی از ساختمان ها باشه و یا تو شهر پیاده روی میکنه.
    تصویر:
    باهاش صحبت کنید و اسناد خودکار بهش داده میشه. و برگردین به کمپ Hjaalmarch Stormcloak و ادامش..

*Mitra* از این پست تشکر کرده است.
  3. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    ممنون همین جاش مونده بودم

یه چی دیه نمیشه تو بازی اژدها سواری کرد

4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سلام دوست عزیز یه سوال مهم
    اگه بخوام عظو دارک برادر هود شم باید برم تو یه خونه تو واینهلم اما اونجا کسی نی که چیزی بهم بگه من خودم رفتم تو ریفتن پیرزنرو کشتم اما هیچ اتفاقی نیوفتا فک کنم اون کسی که ماموریتو بهم میداد رو به فرزند خوندگی قبول کردم اونجاییم که نوشتین دارک برادر هود هستن رفتم میکنمی سوال میپرسه سه تا جوابی که اونجا گزاشته غلطه ازتون خواهش میکنم کمکم کنین لطفا

5. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    یه سوال آیا گرگنما ها هم level دارند و قابل ارتقا هستند؟ آخه جونشون خیلی کمه!!!:disappointed::disappointed:

6. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113
    یاالله​
    سلام بشما
    طبق بررسی(تو پست اول راجب گرگ نما توضیح نوشته) قابلیت گرگنما شدن یه نوع بیماریِ ،یه سری محدودیت داره و یسری ویژگی مخصوص.

به نوعی قابل ارتقا هست:
    -برای افزایش مدت زمان گرگنما بودن و افزایش سلامتی: _(برای افزایش این مدت زمان باید گوشت جنازه موجودات زنده انسانی (یعنی نژادهایی که خودتون در ابتدای بازی می تونستید انتخاب کنید) رو بخورید، که هر بار تغذیه به شما 50 امتیاز سلامتی (Health) اضافه می کنه و مدت حالت وحشی تون رو هم 30 ثانیه بیشتر می کنه.-برگرفته از پست اول)_
    -با انجام ماموریتاش میتونید ارتقا بدین بعضی چیزارو،مثلن
    _(کوئستی در زندان شهر Falkreath به شما داده میشه به نام Ill Met By Moonlight. در آغاز این کوئست، آیتمی به نام Cursed Ring of Hircine (حلقه نفرین شده Hircine) به شما داده میشه. این حلقه در صورتی که شما گرگ نما باشید گاه و بیگاه در هر زمان و هر جایی شما رو به حالت حیوانی تبدیل می کنه. اگر این کوئست رو با موفقیت به پایان برسونید، خود Hircine که یک پرنسس قدرت مند Daedric هستش و برای گرگ نماها بسیار مقدسه در مقابل تون ظاهر میشه و نفرین حلقه رو از بین می بره و حلقه به Ring of Hircine تبدیل میشه که اگر این Ring در دست تون باشه (Equip باشه) می تونید بدون محدودیت هر چند بار در روز که خواستید به حالت وحشی (Beast) تبدیل بشید.برگرفته از پست اول)_
    درود

*Mitra* و kahmad1000 از این پست تشکر کرده اند.
  7. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    شما میگید "در زندان هر Falkreath به شما داده میشه به نام Ill Met By Moonlight. در آغاز این کوئست، آیتمی به نام Cursed Ring of Hircine (حلقه نفرین شده Hircine) به شما داده میشه. این حلقه در صورتی که شما گرگ نما باشید گاه و بیگاه در هر زمان و هر جایی شما رو به حالت حیوانی تبدیل می کنه. اگر این کوئست رو با موفقیت به پایان برسونید، خود Hircine که یک پرنسس قدرت مند Daedric هستش و برای گرگ نماها بسیار مقدسه در مقابل تون ظاهر میشه و نفرین حلقه رو از بین می بره و حلقه به Ring of Hircine تبدیل میشه که اگر این Ring در دست تون باشه (Equip باشه) می تونید بدون محدودیت هر چند بار در روز که خواستید به حالت وحشی (Beast) تبدیل بشید."
    اما من بعد از اینکه ماموریت میگیرم اون شخص که حلقه رو به من داه بکشم 2 راه وجود داره یکی اینکه بهش کمک کنم و نکشمش که هیچی به من نمیرسه دومی اطاعت از دستور Daedric است که نفرین حلقه رو ار بین نمیبره بلکه کلا حلقه رو از من میگیره و یه زره به من میده!!:head:
    راه حلی سراغ دارین؟
    دومین سوال اینه که با خوردن اجساد در زمان گرگنما بود به طور کل به زمان وحشی بودن اضافه میشه؟با اینکه فقط برای همون تبدیله و روی زمان وحشی بودن در تبدیلات بعدی تاثیری نداره؟

*Mitra* و وضعیت سفید از این پست تشکر کرده اند.
  8. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113
    راه حلش : از راه اولی که گفتین راحت عبور نکنید!
    وقتی بهش کمک میکنید،بعدش باهم صحبت میفرمویید،که اونجا از شما تشکر میکنه و میگه سر وعدش میمونه.
    بعدش شما باید برگردید به اردوگاه Khajiits ،سر از غار Bloated Man's Grotto در بیارید،(احتمالن باید انتهای شرق مسیر باشِ)
    در اونجا بطورخودکار برای بار دوم با اون گوزن روحِ {Aspect of Hircine} صحبت میکنه،و برای اینکه تحت تاثیر قرار دادیمش ،بما جایزه میده،که همون موضوعِ مطرح شدست(البته احتمالاً به دوبار در 24 ساعت ارتقا پیدا میکنه،نه نامحدود).
    سوال دوم هم نمیدونم،خودشون امتحانش کنید.
    درود.

آخرین ویرایش: ‏19/10/15
    kahmad1000 و *Mitra* از این پست تشکر کرده اند.
  9. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    1
    خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی همچین چیزیو تو هیچ سایتی پیدا نمیشه کرد:clap:(البته میشه کرد ولی از خودت کپی کرد :tear:)

10. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    تو یکی از مراحل رونقشه بالاصفحه مینویسه recover the elder scroll وقتی من به اونجا میرم بعد از پیمودن مسیر طولانی به یک مکان بزرگ و تاریک میرسم به اسم blackreach راهنمای بالای صفحه نشون میده ماموریت من تو بلک ریچه ولی من هرچی میرم به جایی نمیرسم