سلام بر مبعث، عید بزرگ نجات از حیرت و سرگردانی، عید ختم ناامیدی، عید تمایز عدل و ظلم، عید بیداری و تعهّد، عید هدایت! سلام بر مبعث، بهاریترین فصل گیتی! سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! سلام بر مبعث، نوید تزکیه انسانهای شایسته از زشتیها! سلام بر مبعث، روزی که گلهای ایمان در گلستان جان انسان شکوفا شد! سلام بر مبعث، نوید وحدت حقطلبان جهان از خاستگاه وحی! سلام بر مبعث، پیام خیزش انسان، از خاک تا افلاک! سلام بر مبعث، انفجار نور و ظهور همه ارزشها در صحنه حیات بشر! سلام بر مبعث، جشن بزرگ ستمدیدگان و بییاوران! سلام بر مبعث، جاریکننده چشمه ایمان و عدالت در کویر خشک زمین! سلام بر مبعث، پایهگذار حکومت صالحان در عرصه خاک! پیشاپیش عید مبعث وبه همه تبریک میگم:love0041:
پاسخ : سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! گر فکر رهایی ز غم و راه نجاتی در این شب پر فیض تو خواهی ثمراتی باید که به کوری دو چشمان حسودان بر احمد و آلش بفرستی صلواتی عید مبعث مبارک :love0041:
پاسخ : سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! منم عید مبعث رو تبریک میگم بچه ها به همه. :gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:
پاسخ : سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! این روز رو تبریک میگم به همه.. ولی خدایا یه خواهشی دارم درک و فهم من رو به حدی افزایش بده تا بتونم عظمت این روز ها رو درک کنم.
پاسخ : سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! [TABLE="align: center"] [TR] [TD]سرحلقه عشاق به عالم، احمد [/TD] [TD]یعنی هدف از خلقت آدم، احمد [/TD] [/TR] [TR] [TD]رخشان و فروزنده بر انگشت وجود [/TD] [TD]پیغمبری انگشتر و خاتمْ احمد [/TD] [/TR] [TR] [TD]آمیزه شور و عشق و عرفان، احمد [/TD] [TD]مفهوم عمیق علم و ایمان، احمد [/TD] [/TR] [TR] [TD]من در عجبم چگونه با این همه وصف [/TD] [TD]می زیسته در عالم امکان، احمد؟![/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! چه زیبا روزی بود روز بعثت تو که با بعثت تو نبوت به پایان رسید . با بعثت تو بود که معنای عید قربان وعید فطر را فهمیدیم با بعثت تو بود که از رنجهای زمان جاهلیت رستیم با بعثت تو بود که خدا وند معنای عبادت واقعی را در کام بندگان چشاند اگر بعثت تو نبود معنای توحید را نمیفهمیدیم چه خواسته به معنای فطر وقزبان را الحق که بعثت تو برترین عید انسانها ست
پاسخ : سلام بر مبعث، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت! زمزمه ی إقرا باسم ربک در حرا طنین انداز شد و عرشیان و فرشیان بشکرانه ی این انتخاب همصدا بانگ برآوردند (((((((((((((اللهم صل علی محمد و آل محمد))))))))))))) عید بر شما مبارک.