1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اتومبیل جدید مجهز به اتاق خواب(+عکس )

شروع موضوع توسط ParNiYaN ‏12/6/12 در انجمن عکس ماشین

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏31/10/11
    ارسال ها:
    2,770
    تشکر شده:
    1,723
    امتیاز دستاورد:
    0
    شرکتی در ابتکاری جدید دست به ساخت چادرهایی در ابعاد کوچک برای "تویوتا پیروس" زده و این خودروی شیک را به یک کاروان کوچک و راحت تبدیل کرده است.

    شاید تا به حال کاروان، کامیون های چادری یا ون های بزرگ ومختلفی دیده باشید که بهترین وسیله برای مسافرت به مناطق دور هستند. کاروان هایی که اندازه ای بزرگ دارند و می توانید شب را به راحتی در آنها بگذرانید. اما مطمئنا هنوز کمپرهایی(چادر مسافرتی) را که برای اتومبیل های هیبریدی کوچک ساخته شده اند، ندیده اید.

    [​IMG]


    "هبیتنتز" چادر کوچکی است که می توانید به انتهای "تویوتا پیروس" خود نصب کنید و به مسافرتی طولانی بروید و شب ها را هم در چادر اتومبیل خود بگذرانید.

    [​IMG]


    این چادر کوچک به منظور کاهش هزینه های سفر ساخته شده و می توان در پارک های ملی و سایرمناطق از آن استفاده کرد.

    [​IMG]


    از آنجا که پیروس خودرویی کم مصرف است، می توان با داشتن این چادر که در قسمت انتهایی اتومبیل نصب می شود، سفرهایی با مسافت طولانی را نیز تجربه کنید و از دادن هزینه اضافی برای اقامت در هتل خودداری کرده و شب را در همان پیروس خود به راحتی بگذرانید.

    [​IMG]


    این چادر در پشت اتومبیل بسته می شود و ظرفیت کافی برای دو نفر دارد. طبق گفته شرکت سازنده ابعاد این چادر 203 در 102 سانتیمتر است و درصدد است تا در آینده از این گونه چادرها برای مدل های دیگری ازاتومبیل هم بسازد. با استفاده از این چادر، پیروس نه تنها یک اتومبیل ارزانقیمت است بلکه دارای یک هتل رایگان هم می باشد.
     
    2 نفر از این پست تشکر کرده اند.