1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مرتد بی لیاقت

شروع موضوع توسط DeMiUrG ‏30/5/12 در انجمن متفرقه مذهبی

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : مرتد بی لیاقت

ظاهراً ما حرفه همو متوجه نمیشیم.

کسیم از جبهه خودش نمی خواد عقب بشینه چون همه بر حقن. من دیگه نظری نمی دم و اینم آخرین پستم تو این تاپیکه.

اگر خیلی با غیرت هستین و اینقدر ریز بینید با من همراه باشید.

[​IMG].
    .
    .
    اصلاً اینا به درک. نه ایرانیان نه عرب نه مسلمون. تازه کسیم دره خونشون نرفته فحش بده که کسی بخواد بره پیشه پلیس براشون.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ایناام که هیچی صداشون در نمیاد که جلب توجه کنند. به ماام کاری ندارن. نه از کسی حمایت می کنند نه به کسی اهانت میکنند.
    تازه ایناام به درک که ایرانین. از کجا معلوم شاید یکیشون اهانت کرده به کسی.
    ..................................................................

اینارو عشق است. درگیری ذهنی یعنی این. اونا حال نمیده.
    .
    .
    .

کاری ندارم کدوم صفحه بیشتر لایک خورده هر دو یه کارو میکنن نزدیک 300 هزار نفر مجموعاً این صفحات و تو فیسبوک لایک کردن تازه نمونه این صفحات زیاد بود.
    تو انواع سایتا همه بحث نجفی. یکی حمایت یکی دشمن. انواع انجمناام همینطور. همه شدن دکتر، مفسر، آیت الله، فیلسوف............

خلاصه کلام ما اینیم. از اینجا زنان اونوره مرزو فاحشه میدونیم در صورتی که کناره گوشمون زنا از نداری دارن تن فروشی میکنن. کو اون زمان که همه رگ غیرتشون برای زن فروشی تو دبی باد کرده بود؟
    اینیم ما. یه چیزی بگیریم دستمون بگیم ما بلدیم. ما هم هستیم.
    یه مدت اختلاص شد همه همه جا حرفه اختلاص می زدن در حالی که کسی متوجه نبود سره همین پراید داره سرشون کلا میره.
    الانم همینه. یه عده سینه چاکه نجفی شدن یه عده ام جهاد گران.
    نتیجه؟

دیگه تو این تاپیک حرفی ندارم.

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : مرتد بی لیاقت

دوست خوبم : اونایی که رگ غیرتشون باد کرده راه میوفتن میرن مناطق محروم با مال و تن و عقل و تحصیلاتشون به این بنده های خدا کمک می کنن. من با اون آدمای با غیرت از نزدیک آشنا هستم. اونا همونایی هستن که ضد این آدم بی ادب این تبلیغات رو درست کردن.همونایی که بیشتر از من و شما که تو خونمون نشستیم و حرف میزنیم به این آدما اهمیت میدن، همونا هستن که ضد شاهین نجفی مینویسن!

اونا همونایی هستن که همیشه مورد هجوم واقع میشن ولی همیشه دارن با دلسوزی برای رضای خدا کار میکنن

همیشه مسخره میشن همیشه مورد اتهام واقع میشن همیشه کار میکنن ولی ازشون تشکر نمیشه

من از اونا نیستم ولی دوستشون دارم:cool0027: